Carlo Pignatelli Erkek Modası Damatlık Modelleri

31 Mayıs 2012 Perşembe
Erkek modası Carlo Pignatelli koleksiyonunda damat adayları için yeni bir tarz yakaladık. Evlilik hazırlıkları büyük sıkıntı olmaktan çıktı artık diyebiliriz.
Mağaza Mağaza dolaşmak yerine, Carlo Pignatelli erkek giyim modasında modern damatlıklar, takım elbise modelleri, damat yelek modelleri, damatlık papyon çeşitleri, yeni sezon damat kıyafetleri, damatlık yelekler, desenli damat yelekleri, damatlık simli yelekler ve kravat modelleri evlilik hayallerini gerçeğe dönüştürmek için Carlo Pignatelli markasını tercih edebilirsiniz.
Erkek giyim trendleri takım elbiseler renk ve yeni modelleri ile erkeklerin çok ilgisini çekebilecek şık tasarımları paylaştık.
Carlo Pignatelli koleksiyonu klasik giyinmeyi ve modern çizgileri ile de göz dolduran Carlo Pignatelli tasarımları çok şık modern giyim tarzı. Erkek modası Carlo Pignatelli en gözde damatlık takım elbiseleri..


Yeni evlenecek çiftlerin Carlo Pignatelli koleksiyonuna bir göz atmalarını önerebiliriz.
Gelin ve damat adayları için çok özel tasarlanmış damatlıklar ve gelinlik modelleri Carlo Pignatelli satış noktalarında bulunmaktadır.

Tek düğmeli ceketi, sade ve şık gömlek, pantolon modelleri ile mükemmel damatlık takım elbisesi  kombinlenmiş. Beyaz ve siyah gömleklerin de sıkça yer aldığı bu koleksiyon damatların çok ilgisini çekebilir.

Carlo Pignatelli damatlık takım elbiseleri, koyu renkler öne çıkan modeller arasında. Gri ve açık tonların damat kıyafetleri,  yaz sezonu için iyi bir seçim olabilir. Carlo Pignatelli erkek giyimi, şık ve modern tasarlanmış damat yelekleri, pantolon modelleri, erkek ceket ve gömlek tasarımları, kravat renkleri ve çeşitleri, evlilik kararı vermiş beylere sunulan son moda erkek kıyafetleri.

Siyah takım elbiseler, her zaman dikkat çekici olmuşlardır ve en çok tercih edilen erkek modası renkleri olarak bilinir. Carlo Pignatelli erkek giyimi trendleri, koyu renkli takım elbiseler, siyah erkek gömlekleri, siyah kravat modelleri, damat yelekleri ve en şık erkek pantolon renkleri.
Evlilik hayalleri kuran genç kızların ve erkeklerin hayalini gerçekleştiren Carlo Pignatelli koleksiyonu. Damat adaylarına özel tasarımlar ve gelin adayları için en şık gelinlikler Carlo Pignatelli markası ile düşlerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. En trend damatlıklar ve damat ayakkabıları ile çok şık bir kombin yaratabilirsiniz.
Yazlık damatlıklar beyaz ve açık tonlu damat kıyafeti renklerini tercih edebilirsiniz. Beyaz damatlık elbise'nin saten pudra rengi biyeleri ve kravatı ayrı bir şıklık yaratmış. Beyaz damatlık takım elbise damat adayları için modern, göz alıcı şıklığı ile dikkatlerini çekecek tasarımlardan bir örnek.

Siyah kravatlar ve siyah takım elbiseler erkeklerin favori rengi ve giyim tarzı diyebiliriz. Carlo Pignatelli damatlık takım elbiseleri, beyaz gömlekler ile şık kombinasyonlar tamamlanmış. Siyah renkli takım elbiseler kışlık kombinlerin arasında yer alsa da yazlık siyah damatlık modelleri de tercih edilebiliyor.

Damat yelekleri, kravat renkleri ile mutlaka uyumlu olması gerekir. Carlo Pignatelli  koleksiyonunda kravat çeşitleri ve damat yelek modelleri ile farklı kombinler hazırlanabilir. 

Carlo Pignatelli koleksiyonunda damatlık yelekler ve kravatlar desenli, takım elbiseler sade şık modellere yer verilmiş.
    Yeni sezon damatlık elbise modelleri, siyah, gri, lacivert, beyaz ve krem rengi damat elbiseleri Carlo Pignatelli tasarımları.

Carlo Pignatelli koleksiyonunda göze çarpan modeller arasında , parlak kumaşlı damat takım elbisesi modelleri yer almaktadır. Klasik erkek giyim modası Carlo Pignatelli erkek giyim modelleri2ne yer verildi.
Damat kıyafetleri takım elbise çeşitleri, renkli kravatlar, desenli kravat modelleri, desenli damat yeği çeşitleri ve daha bir çok erkek giyim trendlerini Carlo Pignatelli koleksiyonunda bulabilirsiniz.
Damatlık takım elbiseler gri ve siyah modellere yer verilmiş Carlo Pignatelli defilesinde.
Yeni model erkek takım elbiseleri damatlar için özel tasarlanmış modeller. Gri damatlık elbise modelleri, siyah damatlık elbise takımı çok şık ve parlak kumaşlardan hazırlanan en trend Carlo Pignatelli koleksiyonu.  

Carlo Pignatelli erkek giyiminde muhteşem damatlık elbise takımları yer alıyor.
Yeni evlenmeye karar veren damat adaylarına sunulan takım elbiseler arasında, bordo desenli parlak ceket, siyah kravat, kravat iğnesi, siyah gömlek ve siyah pantolon Carlo Pignatelli erkek koleksiyonunda bulunan, en şık damatlık kombinleri, takım elbise çeşitleri, bulunmaktadır.


1 yorum:

Sektör Ajans & Matbaa dedi ki...
21 Ağustos 2013 06:18  

Carlo Pignatelli parlak kırmızı desenli takım elbiseyi nerden temin edebiliriz yardımcı olurmusunuz ben bu takım elbiseyi istiyorum

Yorum Gönder