İğne Oyası Gelin Taçları, İncili Gelinlik Taç Modelleri

20 Mayıs 2012 Pazar
Gelinlerin baş tacı zümrüt taşlı taç modelleri. Modern taçlar, inci tasarımlı gelin taçları, gelinliklerin tamamlayıcısı taçlar. gelinleri kanatlı melek gibi gösteren inci pırlantalı gelin taç modelleri. Gelinleri gelin gibi gösteren pırlantalı taç çeşitleri. Yeni sezonun en şık gelin taçları.
Gelinlikler ile taçlanan yepyeni taçlar. 2012 senesinin en şık gelin taç modelleri.
Gelin adayları, taç araştırması yapa dursunlar, bizde yeni model gelin taç çeşitlerimizi, yavaş yavaş gelinlikçiler'imizi dolaşalım bir bir.
Yeşil zümrüt taşlı gelin taçları, inci gelin taçları, pırlantalı gelin taçları'nı gördüğünüzde, ah bende gelin olsam, dedirtebilecek kadar muhteşem şık gelin taçları modeli, belki size de uğur getirecek kim bilir();




El işi iğne oyaları'ndan tasarlanmış çiçekli gelin taçları. Gelin adayları için işlenmiş iğne oyası gelin taç modelleri. Gelin aksesuarları, artık daha renkli ve baharın renkli çiçek buketlerini andıran, iğne oyası gelin çiçekleri.


Yeşil zümrüt taşlı gelin tacı modelleri..
beyaz pırlantalar ve yeşil zümrüt taşlarla çok şık gelinlik tacı modeli. Artık yeşil zümrüt taşlar da gelinlerin saçlarında hayat bulacak. Işıltıyı seven gelin adaylarına özel gelin taçları.

Yeni sezon gelinlik aksesuarları  taçlar. En şık gösterişli gelin taçları 2012 düğünlerinde de gelin adayları  çok daha şık olmaya kararlı.
Pembe beyaz güllü gelin taşları.
Beyaz pembe gül destesi ile iğne oyası gelin taçları. Yepyeni el işi gelin taçları modelleri.

Pırlantalı gelinlik taçları, İnci pırlanta gelin tacı modeli.
Gelinlere yakışır pırlantalı gelin tacı modelleri. Yeni model taşlı gelin taçları gelinliklerle oldukça uyumlu modeller tasarlanmış.
İnci tasarımlı gelin taçları. Yeni model inci gelin taç modelleri, taaa eskilere dayanan taç  modası, daha asırlarca devam edeceğe benziyor. İncili taçlar.

İnci tasarımları ile hazırlanmış gelin tacı modeli.
Yeni model gelin taçları, inci gelinlik tacı modeli. Yeni moda gelinlik taçları.

İnci ve pırlantalar la tasarlanmış gelin taçları.
ışıltılı gelinlik aksesuarı taç çeşitleri. Yeni moda gelin taç çeşitleri ile gelinler daha zarif ve şık olacaklar.

Beyaz papatyalı gelin taç modelleri.
Yeni sezon gelinlik taçlarında, birer çiçek demetler var sanki. Gelinlikler ile muhteşem uyum içinde olan gelin taçları, her yıl değişikliklere uğrasa da yine gelinlere çok yakışacak modeller gelinlerin baş tacı, taçlar..

0 yorum:

Yorum Gönder