Önü Kısa Arkası Uzun Yeni Moda Abiyeler

15 Mayıs 2012 Salı
Kokteyl elbiseleri, yeni moda abiyeler, önü kısa arkası uzun abiye elbiseler, artık o kadar sevilen ve beğenilen bir model ki. Bayanların çok çok beğenerek giydikleri ve bütün davetlere katılabilecekleri, modern kokteyl elbise modelleri.
Önü kısa arkası uzun straplez abiye elbiseler, kokteyl davetinde, mezuniyet gecelerinde ve düğün, nişan törenlerinde bile giyebilirsiniz.
Yeni model kokteyl elbiseleri önü kısa arkası uzun modeller, bu sezonun en trend abiye elbiseleri.
Yeni sezonda bayanlar daha dekolteli ve mini elbiseleri tercih edebilirler, çünkü önümüz yaz sıcaklarının gelmesiyle birlikte, daha kısa askılı ve sırtı açık abiye çeşitleri'ni daha çok görebiliriz.
Bu senenin en son moda abiye elbiseleri kırmızı, siyah dantelli abiyeler, mavi elbise çeşitleri, turkuaz mavisi abiyeler, leopar desenli abiye gece elbiseleri, önü kısa arkası uzun gece kıyafetleri yeni sezonun en trend şık abiye elbise modelleri.


Leopar desenli önü kısa arkası uzun abiye modeli, size bambaşka güzellik, zerafet, çekicilik katmış. Kırmızı renklerle leopar desenlerin bütünlüğü bu abiye elbiseye farklılık katmış. 
Terani elbiseleri, önü kısa arkası uzun mavi abiye elbiseler TERANİ koleksiyonunda yer almaktadır. Kadınların şıklığı ve güzelliği ile bütünleşen mini abiyeler, her mevsim bir başka renkler ve modellerle tanışacaksınız. 
Önü kısa arkası uzun desenli abiye modeli, Yeni moda desenli abiye elbiseler ile katılacağınız tüm davetlerin, en güzel şık bayanı siz olabilirsiniz. 
Önü kısa arkası uzun kırmızı abiye elbiseler taş işlemesi ile şık modeller arasında yer alıyor. Kırmızı elbiseler, her zaman şık ve zarif gösteren renkler dir. 
Mendil etekli kırmızı elbise modelleri, yeni sezon genç kız abiyeleri. Önü kısa arkası uzun kırmızı abiye elbise ile  kokteyl davetlerine, düğün ve nişan törenlerine katılabilirsiniz.

Jovani koleksiyonunda önü kısa arkası uzun mavi elbise tasarımı  yeni model.
Önü kısa arkası uzun straplez abiye modeli mezuniyet gecelerinin en şık elbise renkleri.
Straplez siyah abiye elbise. Önü kısa arkası uzun siyah abiye elbise modelleri 2012 sezonunda özel günlerin vazgeçilmez modellerinden.

Gece mavisinin en şık tasarımları önü kısa arkası uzun abiye modelleri.
Arkası uzun önü kısa gece mavisi mezuniyet elbisesi ile muhteşem bir gece geçirebilirsiniz.

Beyaz straplez abiye elbise Sherri Hill koleksiyonu.
Önü kısa arkası uzun beyaz abiye modeli mezuniyet balosu için tercih edilebilir.

Sherri Hill koleksiyonunda mendil etekli abiyeler mezuniyet  günlerinin en şık elbise modelleri.
Straplez mavi elbiseler Sherri Hill tasarımı straplez modeller, genç kızlar için en şık mezuniyet elbiseleri. 

0 yorum:

Yorum Gönder