Çift Açılımlı Tenteler, Körüklü Mafsallı Tente Sistemleri

30 Mayıs 2012 Çarşamba
Yaz geldi güneş yakıcı sıcak yüzünü göstermeye başladı. Çay bahçelerinin, kafeteryaların ve ve otellerin ön giriş kapıları tente sistemleri ile kapatılabilir. Körüklü tente modelleri ile yaz bahçesinin üstünü tamamen kapatabilirsiniz.
Karpuz tente sistemi pencere dış cephesine uygulanabilir. Her mevsim korumalık yaptığı pencerelere modern hava katan renkli tente sistemleri, mekanın dış görünümüne de şıklık katıyor.
Çİft açılımlı otomatik tente modelleri, geniş alanların kullanım şeklini daha aktif hale getirebiliyor yeni tente sistemleri.
Tente renklerinde kırmızı, yeşil ve sarı renkli tenteler daha çok tercih edilen renklerden dir. Körüklü tente tasarımları, raylı otomatik tenteler, çift açılır tente modelleri.

Çift açılır tente dekorasyonu, plajlarda ve açık alanlarda  tercih edilen bir güneşlik sistemi.  Brandaların ve çadırların da zaman zaman yer aldığı kapm yerleri, piknik alanları ve plajlar.
Sessizliğin hakim olduğu, tente altında bahçe keyfi. Tente sistemlerinde rahatlığın ve modern yaşamın bir parçası olan tenteler, artık her mevsim bizimle.
Sabit ayaklı tente sistemleri, çay bahçesine ve kafeterya açık alanlarına uygulanan tente sistemi, yaz aylarının en çok tercih edilen güneşlik trendleri. 
 Turuncu tenteler, bu mekanın terasına çok yakışmış ve daha modern ve aktif hale getirmiş turuncu tente sistemi. Büyük ve geniş alanların üstü kapatma koşulunu tente sistemleri ile tamamlayabilirsiniz.
Terasların daha kullanışlı ve konforlu olabilmesi için, sabit tente uygulaması yapabilirsiniz. Sabit ayaklı tente dekorasyonu teraslara uygulanan bir sistem. Her zaman kullanabileceğimiz bir terası veya balkonu sabit tentelerle daha dekoratif hale getirebiliriz.
Otellerin pencere ve kapı girişlerinde tente sistemleri uygulanmış.
Yeşil tente modelleri ile bu mekan daha modern ve bakımlı hale getirilmiş. Körüklü küçük tente modelleri ve pencere dışı tente uygulamasında, karpuz tenteler kullanılmış 
Güneşin tepeden vurduğu saatlerde hep kapalı yerlerde kalmak yerine, Tente sistemleri sayesinde, günün her saatinde teraslara ve balkonlara rahatça çıkabilirsiniz artık.
Kapı girişlerinin tente kapatma işlemleri ile daha rahat kullanımı sağlanabilir. 
Evlerin teras katına güneşlik düşünebilirsiniz, gelen yaz mevsimi dolasıyla.
  Pencerelerin dış cepheleri için de tente sistemi tercih edebilirsiniz. Yaz güneşinin kuvvetli sıcaklarından etkilenmemek için, tente sistemleri uygulayabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...
9 Temmuz 2012 06:38  

Dell Laptop Teknik Servis şirketi olarak paylaşımlarınızı çok beğendik , başarılarınızın devamını dileriz.

aytaç dedi ki...
9 Ocak 2013 04:49  

Çadırların uygulaması ve görüntüsü çok güzel duruyor. Ellerinize sağlık.

Yorum Gönder