Bayan Kristal Taşlı Yüzük Modelleri

1 Mayıs 2012 Salı
Orjinal kristal taşlı bayan yüzükleri, gece davetlerinin, özel toplantıların vazgeçilmez, bayan aksesuarları kristal kokteyl yüzük modelleri. Yepyeni pırlantalı bayan yüzükleri, son moda kristal yüzük çeşitleri, çiçekli pırlanta kristal yüzük çeşitleri, en şık pırlantalı kadın yüzükleri, belkide sizin arayıp ta bulamadığınız modeller, yada hayalinizde canlandırdığınız pırlantalı gösterişli yüzükler, olabilir mi aceba. Eğer sizde aradığınız, takı çeşitleri'ni bulamıyorsanız, sizler için seçtiğimiz, orjinal kristal renkli taşlı bayan yüzüklerini, burada bulabilirsiniz.


Pırlantalı çiçek yüzük modeli, göz kamaştıran ışıltısı ve erişilmez güzelliği ile büyülüyor insanı adeta. 
Pırlantalı, mavi kristal kokteyl yüzüğü, göz dolduran rengi ve modeli ile hayalinizi süsleyen bir tasarım mı yoksa?

Beyaz kristal bayan yüzük modeli, ışıltısı ve göz kamaştıran  orjinal kristal taşları ile sizi de büyüleyebilir.

Beyaz akik taşın, etrafını süsleyen pırlantalar, yüzüğü bambaşka bir dünyaya götürmüş.

İncilerin ve pırlantaların bir arada şıklık yarattığı bayan yüzüğü, takı dünyasının kadınlara armağan ettiği, incili pırlanta yüzükleri.

Turuncu kristal taşın etrafındaki çiçek çiçek pırlantalar yüzüğü çok şık yaratan  pırlantalı çiçekler, sizinde bahçenizde açmaya hazır.

Masmavi pırlantaların, kemer halindeki yüzüklere ışıltılar ve büyüleyen renkli taşları ile  takı koleksiyonunuza, kemerli mavi pırlantalı bir yüzük, eklemeye hazırmısınız.


Diamond mor kristal taşlı kokteyl yüzükleri, muhteşem modelleri ile büyüleyici güzelliğe sahip.

0 yorum:

Yorum Gönder