2012 Yeni Moda Dolgu Topuklu Ayakkabılar

26 Nisan 2012 Perşembe
2012 modası renkli dolgu topuk ayakkabıları, artık burada görebilmeniz mümkün. En çılgın bayan ayakkabı modelleri, rengarenk platformlu ve dolgu topuklu ayakkabı çeşitleri, en çok da genç kızların tercih edebilecekleri rahat ayakkabı örneklerimiz.
Modern tasarımlı bayan ayakkabıları, dolgu topuklu ve rengarenk oluşu çok dikkat çeken ayakkabı modelleri arasında yer alıyor.
Çok çılgın genç kız ayakkabıları platformlu ve dolgu topuklu yeni tasarım ayakkabılar, çok kolay kombinler oluşturabilirsiniz. Çünkü sizlerle paylaştığımız yazlık ayakkabılar çoğu iki ve üç renkli oluşu yaz modasına da en uygun bayan ayakkabı çeşitleri, bunlar.
Platformlu dolgu topuklu bayan ayakkabı modelleri,bu yaz cıvıl cıvıl renk ve modelleri ile sizlerin de kalbini çalabilecek şık ayakkabı çeşitleri.


2012 modası dolgu topuklu bayan ayakkabıları bu yaz çok renkli ve çok şık tasarımlar, belki de sizlerinde çok ilgisini çeken modeller olabilir.

Ayakkabı markasında yeşil, çok tercih edilen ayakkabı markası, ama renkleri biraz koyu yaz sezonu için, koyu renkli ayakkabılar, açık renk ayakkabı sevmeyenler için ideal modeller.



Renkli dolgu topuklu bayan ayakkabıları, bu sezon rengarenk ve çok çılgın dolgu topuklu genç kız ayakkabı modelleri, büyük ilgi gören ayakkabı çeşitleri çılgın ayakkabılar. 

Dolgu topuklu bayan ayakkabısı, sarı yeşil dolgu topuklu baharlık bayan ayakkabıları çok şık ve modern tasarımları birkaç renk kıyafetlerle kombinler oluşturarak da kullanabileceğiniz, yeni moda bayan ayakkabısı.

Platformlu dolgu topuklu bayan ayakkabıları çok şık modeller. Bu yazın en trend renkli ayakkabıları çok çılgın modelleri görebilirsiniz. 

Üç renkli bayan ayakkabısı, çok modern tasarım, ve oldukça şık dizayn edilmiş kadınların gönlünü çelebilecek, en şık moda ayakkabı örneği.

0 yorum:

Yorum Gönder