Platformlu Yazlık Bayan Ayakkabı Modelleri

3 Nisan 2012 Salı
Platformlu bayan ayakkabı modellerine, yüksek topuklu renkli genç kız ayakkabılarını da eklersek, bayan ayakkabı koleksiyonunda, yeni moda gizli platformlu bayan ayakkabıları, arkadan fermuarlı yüksek topuklu abiye ayakkabılar, çok yüksek topuklu fantazi ayakkabı modelleri, süet platformlu ayakkabı modelleri, fiyonklu abiye bayan ayakkabı modelleri, en şık abiye ayakkabı modelleri, yeni moda bayan ayakkabı çeşitleri, yeni model abiye bayan ayakkabı modelleri, yeni model gizli platformlu kadın ayakkabı modelleri, yeni sezon bayan ayakkabı modası modelleri, bu yılın en trend kadın ayakkabı modasını, sizlerle paylaşmaya çalıştık, son moda kadın ayakkabılarını, da bir sonraki sayfalarımızda birlikte görelim.


Rengarenk şirin genç kız ayakkabısı, kırmızı tabanı ve yeşil kurdelesi ile tüm genç kızların ilgisini çekecek bir ayakkabı
Gizli platformlu kahverengi kadın ayakkabısı fiyongu ile çok şirin bir tasarım.

Yılan derisi yüksek topuğu ile dikkat çeken yazlık bayan ayakkabısı oldukça modern ve zarif bir model.

Yüksek topuklu kırmızı beyaz abiye ayakkabı, gideceğiniz davetlerin en şık kadını olmanız için kırmızı beyaz fantazi ayakkabıları, tercih edebilirsiniz.

Gizli platformlu yeşil leopar ayakkabı, çok seksy ve yeni moda ayakkabı modellerinden .

Gizli platformlu sarı bayan ayakkabısı yüksek topuklu oluşu da ayakkabının gizemini artırmış.

Yüksek topuklu abiye ayakkabı ile deri çanta kombinleri yeni sezon modası.

Mavi süet yüksek topuklu botie, kadınların daha seksy olmaları için mükemmel bir seksy mavi botie modeli.

Ahşap görünümlü kalın topuklu kırmızı terlik 2012 modası ayakkabı koleksiyonunda.

Çarpraz bantlı siyah ayakkabı, modeli bayanların çok severek giydikleri son moda fantazi bayan ayakkabıları modeli.

Arkası fiyonklu siyah abiye ayakkabı modeli, pırlanta taşları ile arkasındaki fiyongu göz dolduran moda ayakkabı tasarımı elde edilmiş.

Kırmızı tabanlı çizgili bayan ayakkabısı çok yüksek topuklu ve platformlu yeni moda ayakkabı.

Arkadan fermuarlı yazlık ayakkabılar, kalın yüksek topuklu ve platformlu model ayakkabılar. Yeşil  ayakkabı, gece mavisi yazlık ayakkabı, Bordo kalın topuklu bayan ayakkabı modelleri, yılın en trend bayan ayakkabı çeşitleri. 

Platformlu krem rengi bayan ayakkabıları, fiyonkları ve metalleri ayrı bir güzellik katmış bu ayakkabıya., Yüksek topuklu platformlu krem ayakkabı çok şık ve modern tasarım.

0 yorum:

Yorum Gönder