Erkek Koleksiyonunda, Gömlek Modelleri

18 Mayıs 2012 Cuma
Güzel ve şık giyinmek erkeklerin doğasında var. Erkek giyiminin başında gömlekler gelir, her şeyden önce. Spor giyinen beyler için, keten gömlekler, yazlık keten gömlek modelleri, erkeklerin en rahat ve modern giyim stilleri diyebiliriz.
Klasik giyinmekten vazgeçmeyen beyler için, yeni tasarım uzun kollu gömlekler, kısa kollu gömlek çeşitleri de kumaş pantolonlar la şıklık yaratan rengarenk gömlek modelleri.
Kısa kollu yazlık gömlekler, uzun kollu gömlek modelleri, baharlık gömlekler ve kışlık gömlek modelleri, gündelik renkli gömlekler ve beyaz gezmelik gömlek modelleri, mavi yeni sezon gömlekler, krem rengi erkek gömlekleri, pembe tonlarında yazlık erkek gömlekleri.
Her mevsim bir başka modelleri, her yeni sezon yenilikleri, baharın gelişiyle, çiçek desenli giyim kuşamı, etrafımızda ve vitrinleri süsleyen rengarenk elbiseleri, çiçek desenli gömlekleri, gördüğümüzde anlarız ki, bahar gelmiş, ardından da yaz, daha sonrasında kış derken, mevsimler sırasını bekler, tıpkı tomurcuk güllerin ve çiçeklerin açmayı beklediği gibi.


Erkek giyiminde şık gömlek modelleri.
Yeni sezon baharlık uzun kollu gri gömlek tasarımı, siyah şeritli dar kesim erkek gömlekleri.

Mavi uzun kollu erkek gömlek modelleri.
Yeni model gömlekler,  genç beylerin ve çalışan aktif erkeklerin hem gündelik gömlekleri hem de gezmelik yazlık, baharlık gömlek modasını, buradan takip edebilirsiniz.
Spor gömlek modelleri, siyah spor gömlek modeli, uzun kollu siyah erkek gömleği. Daha spor ve dinamik görünmek istiyorsanız, spor tarzı gömlekleri seçebilirsiniz.

Uzun kollu beyaz erkek gömlekleri,
Bahar mevsiminin vazgeçilmez erkek modası uzun kollu gömlekler.  Klasik giyinen beyler bu gömleklerden , dolabımda bende bulundurmalıyım, diyorsanız, renk ve model seçeneklerini gözden geçirmeniz yeterli olacak tır.

Yaz geldi ve yazlıklar da daha renkli, capcanlı pembe tonlu erkek gömleği.
.Koyu renkli kışlık kıyafetlerden bir süre bile olsa kurtulduk diyenler için, rengarenk yazlık keten erkek gömlekleri.

Kısa kollu yazlık erkek gömleği modeli.
Erkeklerin spor giyim tarzına göre tasarlanmış, yazlık gömlek çeşitleri.

0 yorum:

Yorum Gönder