Dolce Gabbana Dolgu Topuklu Platformlu Ayakkabılar

4 Haziran 2012 Pazartesi
Dolce Gabbana Ayakkabı koleksiyonunda bu yaz rengarenk çiçekli yazlık ayakkabılar yer almaktadır. Dolce Gabbana dolgu topuklu platformlu bayan ayakkabı modelleri, bu sezon çok renkli, çiçek desenli ve eşarp desenleri ile ayak bileğinden eşarp bağlamalı zarif şık modeller ön planda.
Dolce Gabbana yazlık bayan ayakkabı modelleri, platformlu dolgu topuklu eşarplı D&G bayan ayakkabı modelleri burnu açık yazlık modeller, öne çıkıyor bu yaz.
Hasır dolgu topuklu platformlu bayan ayakkabı çeşitleri çiçeklerle bezenmiş çok şirin modeller yer aldı bu yaz, Dolce Gabbana koleksiyonunda.
Yüksek platformlu dolgu topuklu yazlık bayan ayakkabı çeşitleri, D&G tasarımı olan çiçek süslü ve desenli yazlık ayakkabı modelleri, kolay kombin edilebilir, spor ve abiye tarzına şık kombineler yapılarak, bir yaz boyu kullanabileceğiniz Dolce Gabbana yazlık bayan ayakkabı çeşitleri.


Dolgu topuklu Dolce Gabbana bayan ayakkabıları,
 hasır tabanları ve rugan tasarımlarına gül ve çiçek süslemeleri zarif bir görünüm kazandırmış. Hasır tabanlı platform dolgu topuk yeşil ayakkabı çok şık yazlık bir model. D&G hasır topuklu platformlu yeşil bayan ayakkabısı.

Bahar çiçeklerinin güzelliği, Dolce Gabbana bayan ayakkabılarına,
 çiçek kokularını da beraberinde getirmiş.
    Hasır topuklu mavi yazlık ayakkabı çok şık zarif bir tasarım. D&G yazlık mavi bayan ayakkabı modeli ile yazınız keyifli geçecek.

Dolce Gabbana bayan ayakkabı koleksiyonu, hasır tabanlı yazlık ayakkabılarla renklendi.
 Kırmızı dolgu topuklu platform bayan ayakkabı modelleri dolce gabbana koleksiyonunda yer almaktadır. Çiçekli kırmızı platformlu yazlık ayakkabı örneği D&G kalitesi ile rahatlığı da beraberinde sunuyor. 
Eşarp gibi yazlık ayakkabılar. D&G bayan ayakkabı koleksiyonunda rengarenk eşarp desenli bayan ayakkabı çeşitleri, yer almaktadır. Eşarp desenlerini ayakkabı modellerinde görmek isteyenler, Dolce Gabbana ayakkabı koleksiyonunu ziyaret edebilirler.

Dolce Gabbana dolgu topuklu yazlık bayan ayakkabı modeli, zincirler ve pullarla süslenerek şık bir yazlık genç kız ayakkabı tasarımı elde edilmiş. 

Eşarplı Dolce Gabbana ayakkabı modelleri,
desenlerin vermiş olduğu  şıklık ve ayak bileğinden eşarp bağlama şekli ile farkını ortaya koymuş, Dolce Gabbana yazlık, baharlık desenli ayakkabı tasarımları.
Kırmızı kareli dolgu topuklu bayan ayakkabısı D&G  kalitesi ile bütün bir yaz rahat ve şık giyim tarzınıza, Dolce Gabbana yazlık ayakkabılarla renk katabilirsiniz. Yüksek dolgu topuk platformlu bayan ayakkabıları yeni sezonun en trend D&G tasarımları.

Baharın hediyesi rengarenk çiçeklerle süslenmiş yazlık ayakkabılar. Yüksek dolgu topuklu yeşil ayakkabı Dolce Gabbana tasarımı şık bir model, yaz mevsimi için en ideal bayan ayakkabı örneği D&G koleksiyonunda.

Ahşap platformlu dantel motifli ayakkabı zarifliği ve şıklığı büyüleyici güzellikte.
 Beyaz dantel motifleri ile bezenmiş ahşap tabanlı bayan ayakkabısı, abiye kıyafetlerle şık bir kombin tamamlayıcısı olabilir.

Çiçek desenli D&G ayakkabılar yaz sezonunda birbirinden şık modelleri satışa sunuldu.
Yeni sezon D&G yazlık bayan ayakkabıları platformlu dolgu topuklu modeller, en çok tercih edilen  marka oldu. 

Mor ayakkabıya mor menekşeler çok yakışmış.
Dolce Gabbana koleksiyonunda menekşeli mor yazlık ayakkabı yer alırken, rahatlığı ve kalitesi ile adından çok söz ettiren, ayakkabı markası Dolce Gabbana.

Dolce Gabbana platformlu dolgu topuklu sarı ayakkabı modeli,
  mor menekşeler le çok şık bir model Dolce Gabbana koleksiyonunda yer almakta. Çift platformlu dolgu topuklu sarı bayan ayakkabısı modern tasarımlardan bir model.


Pembe çiçek desenli Dolce Gabbana bayan ayakkabı çeşitleri yazlık ve baharlık modeller yer alıyor.
Platform tabanlı dolgu topuklu D&G ayakkabı modelleri şık ve zarif tasarımları sundu bu sezon. 

0 yorum:

Yorum Gönder