Modern Yataklı Şezlong Modelleri

20 Haziran 2012 Çarşamba
Tatil, deniz, güneş ve kumsal. Plaj aksesuarlarından birisi de, konforlu yeni şezlonglar. Uzun bir kış döneminin sonunda tatil planları ve programları netleşmiş olsa gerek. Tatilde sıcak ve kavurucu gün aralarında denize ve havuza girmek kaçınılmaz artık.
Güneşin batışını ve plajda keyifli saatlerin geçirilmesini, konforlu yataklı şezlong üzerinde dinlenmeye hiç kimse hayır diyemez sanırım.
Uzun yaz günlerinde doğanın ve denizin, dinlendirici, huzur veren dalga sesleri ile yorgun bedenler, dinlenmeye çekilen huzur arayan tatilciler. Her anı dolu dolu yaşamayı, plajın cıvıl cıvıl sesleri ve eğlenceleri ile mükemmel bir tatil sefası, rahatlığı ve huzuru arayanlar için.Yeni bir günün başlangıcını, masmavi sularda yüzerek, konforlu yataklı şezlonglarında dinlenerek geçirmek sizinde hakkınız. Uzun ve sıcak bir günün sonunda havuzun serin sularında, bütün yorgunluğunuzu atabileceğiniz, yataklı modern şezlong, üzerinde dinleneceğiniz özel ve küçük bir mekan da diyebiliriz.


Katlanabilen mavi minderli şezlong modeli. Yeni sezon minderli şezlonglar.
Deniz ve güneşin keyfini konforlu, rahat şezlonglarla çıkarmaya kim hayır der. Mavi yataklı modern şezlong, oldukça şık ve rahat görünümlü bir tasarım.

Güneşin batışını, kırmızı dekoratif şezlongda, izlemeye ne dersiniz.
Vücuda göre şekillenen, kıvrımlı, konforlu ve rahat bir şezlong modeli.

Yataklı modern şezlong modelleri. Şezlong ve sehpa takımı modelleri.
Konforlu ve oldukça şık modern şezlong, uzun ve yorucu bir günün sonunda dinlenebileceğiniz yataklı şezlong tasarımı. göz kamaştıran şık bir şezlong örneği.

Dekoratif şezlonglar, siyah beyaz dekoratif şezlong modelleri.
Dekoratif şezlongları kapalı alanlarda da kullanabilme özelliğine sahip bir model. İsterseniz açık alanlarda, teras ve balkonlarda yada güneşlenmek istediğiniz her hangi bir yerde bile kullanabileceğiniz dekoratif şık şezlong modelleri.

Katlanabilen minderli sarı şezlong modeli.
Güneşin ve denizin keyfini katlanır şezlonglarda çıkarmak kadar keyifli ne olabilir ki. Yeni sezonun en trend şezlongları yataklı ve minderli kaliteli şezlong çeşitleri.

Şişme yataklı modern şezlong modeli.
Kolay taşınır, hafif, kaliteli ve konforlu tasarımı ile göz kamaştıran şişme yataklı siyah yuvarlak şezlong, oldukça şık ve modern bir tasarım diyebiliriz.
Tek kişilik oval şezlong modeli.
En şık şezlonglar, modern tasarımı ve konforu ile tatilin keyifli saatlerini bu şezlong üzerinde geçirmeye kim hayır der ki. Yeni model şezlong tasarımlarında konfor ve rahatlık cezbeden ayrıcalığı sizler için.
Çift kişilik modern şezlong modeli.
Güneşliği ve çift kişilik oluşu modern tasarımlı yataklı şezlong yılın en trend ürünü. Taşıması kolay, hafif ve iki kişilik  yataklı şezlong şık ve modern bir tasarım.
Beyaz tenteli, beyaz yataklı hasır şezlong modeli.
Hasır tabanlı beyaz yataklı tenteli şezlong, modern yaşamın bir parçası diyebiliriz. Yaz tatilinin plaj aksesuarı yataklı modern şezlonglar la keyifli bir tatil.

Modern şezlong, turuncu yataklı tenteli şezlong modeli.
Rahatlığını düşünenler için en şık çanaklı turuncu şezlong tasarımı.

Modern siyah şezlong modeli.
Yeni model kıvrımlı siyah şezlong rahatlığın ve lüks yaşamın bir parçası. Dinlenebileceğiniz şezlong yatağı  şık ve modern tasarımı ile dikkat çekici bir model.

Tatil keyfinize yataklı hasır şezlonglarla yenilik ve şıklık katabilirsiniz.
Baza şeklindeki hasır şezlong modeli, oldukça modern ve şık bir tasarım.

0 yorum:

Yorum Gönder