Yeni sezon Bayan Babet Modelleri

6 Haziran 2012 Çarşamba
Bu senenin ayakkabı modası fiyonklu babet ayakkabı çeşitleri. 2012 modası babet modelleri ve yazlık bayan babet ayakkabı çeşitleri ile ister klasik giyinin, isterseniz spor tarzınıza uygun babet modelleri, sizinde tercihiniz olabilir.Fiyonklu yazlık babetler, kırmızı, mavi, krem babet çeşitleri.
Yeni model fiyonklu bayan babetleri, güllü, çiçek desenli babetler, fiyonklu ve çift bantlı genç kız babet çeşitleri ile gezmelik ve günlük kullanım için burnu açık babetleri tercih edebilirsiniz.
Yeni sezon bayan babet modelleri kırmızı, yeşil, mavi gülllü babet, krem rengi babetler,çarpraz bantlı moda babet ayakkabıları ile kombin yapacağınız kıyafetlerin rengi ile uyumu yakalayan fiyonklu babet modellerini tercih edebilirsiniz. Rugan babetler, deri babet modelleri, iki renkli babet ayakkabılarla ayak rahatlığını koruma altına alabilirsiniz.



Puantiyeli beyaz gülü ile dikkat çekici bet modeli. Pudra rengi güllü bayan babet ayakkabısı.
Yazlık babetler güllerle ve çiçek desenleri ile daha şık modeller ayakkabı koleksiyonunuzda yer alabilir.

Kırmızı fiyonklu babet modeli. Yazlık burnu açık kırmızı fiyonklu yazlık babet ayakkabı modeli bayanların çok beğeneceği bir tasarım. Çok şirin duran kırmızı fiyonklu bayan ayakkabı babet modeli yeni sezon ürünleri.

Yeni model kırmızı babet modelleri. Fiyonklu kırmızı bayan babet tasarımları.
Yeni sezonun en trend kırmızı babetleri. Genç kızların da fiyobklu ayakkabılar'a bayıldığını biliyoruz, Kırmızı renklerin  kolay kombinler yapılabileceği renk olduğundan, kırmızılarla yaratılan eşsiz kombinler sayesinde şıklığınızı, kırmızı renkli ayakkabılara borçlu olabilirsiniz..
Çift bantlı bej babet modeli, rengi ve duruşu ile muhteşem ötesi bir tasarım.
Yeni model bayan babet modelleri, zarif, kaliteli, şık ve bu senenin modern ayakkabı örnekleri diyebiliriz..

Mavi güllü mavi yazlık babet modeli, burnu açık babetler en şık moda bayan babeti mavi gülü ile cezbedici güzelliğe sahip mavi babet modeli. Bu yazın modası bayan ayakkabıları burnu açık modeller öne çıkanlardan.
Turuncu siyah tokalı babet modeli. Tokalı turuncu siyah bayan babet ayakkabı modelleri. Yeni moda yazlık babetler iki renkli rugan modeller bu yılın moda ayakkabı çeşitleri.

0 yorum:

Yorum Gönder