Gelin Başı, Tacı, Gelin Saç Modelleri

25 Aralık 2011 Pazar
Gelinler düğün gününe özel farklı saç modelleri ve ilginç gelin başı tasarımları araştırırlar bir süre. Dağınık topuzlar, dağınık gelinbaşı saç modelleri, gelin saçı örgülü topuzlar, örgülü gelin saç modelleri, Gelin başı yeni saç modelleri, En yeni saç stilleri, gelinlerin yeni saç modelleri, en son moda gelin başı topuz modelleri, yeni sezon gelin saç modelleri, gelinler için tasarlanmış en güzel saçlar ve gelinbaşı, gelin taçları, gelin topuz örnekleri ve resimleri 7den70emoda.blogspot sayfalarında yer almaktadır. Gelin taçları beyaz güllerle ve kurdeleden yapılmış çiçeklerle gelinbaşı tasarımı 2012 modası..


Gelin başı topuzları, gelin saçı topuz modellerinde yandan örgülerle özel gününüze farklılık katabilirsiniz.

Gelin saçlarında, gelinler düğün gününe özel en güzel saç modellerini daha önceden belirleyip, saçlarını en güzel gelin başı olarak yaptırırlar. Bu, gelin başı dağınık saç modeli, gelinliğe uygun en güzel beyaz çiçeklerle bandaj olarak arkaya doğru bağlanmış gelinin saçları.

Gelin topuzunda kurdeleden yapılmış çiçeklerle gelin tacı yapılmış. Kudelalı çiçekli gelin tac, bu gelinin yüzüne ve topuz saçına çok yakışmış.

Gelin başı, gelin topuzları sade ve beyaz çiçeklerle gelin tacı modeli yapılmış. Kabarık gelin topuzu beyaz kurdela taçlarla çok modern ve şık duruyor.

Taşlı yıldızlarla gelin tacı, gelinin saçlarında çok muhteşem durmuş.


Beyaz boncuklarla ve taşlarla çok muhteşem bir gelin başı yapılmış. Gelin başı gelin topuzu beyaz boncuklarla bir başka güzel olmuş.

Taşlı mücevherlerden gelin taçları, bu geline çok yakışmış. Birbirine geçirmeli gelin topuzu pırlantalı taşlarla çok şık gelin başı tasarlanmış.

0 yorum:

Yorum Gönder