Bootie Sonbahar Kış Koleksiyonu Bayan Bot Modelleri

24 Aralık 2011 Cumartesi
Sonbahar kış koleksiyonu Bootieler, bayan bot modelleri ve yeni sezon ürünleri ile ayakkabı koleksiyonunuza bir yenisini daha eklemeye nedersiniz. En yeni model süet bayan botları arkadan fermuarlı, yandan kemerli ve yandan fermuarlı platformlu yüksek topuklu çok şık bayan bot ve ayakkabı çeşitleri son moda bootieler 2012 modası. Platform tabanlı yüksek topuklu fantazi bot modelleri siyah, kırmızı, v,şne rengi platformlu abiye bayan botları, pembe platformlu bayan kışlık bot çeşitleri, yeni model swarovski taşlı platformlu bayan bot modelleri, yüksek topuklu rugan bot modelleri, rugan platformlu fantazi bot modellerini de giyebileceğiniz her mekanda ve her yerde kullanabileceğiniz çok şık tasarımlı botları, kıyafetlerinizle kombine edebilmek çok daha kolay olacaktır. Çünkü spor tarzı kışlık botları kombinelemek çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Son moda süet ve deri bootie modelleri ile kışa başlamak huzur verir.


Arkadan fermuarlı kahverengi rugan bayan bot modelleri rengarenk ve çeşit çeşit desenleriyle sizlere özel kısa kışlık botlar.
Gizli platformlu bayan pembe bot modelleri süet ve son trend bot çeşitleri bootieler 2012 modası.

Yüksek platformlu fantazi bayan ayakkabı modelleri, gül motifleriyle daha çok abiye ayakkabı tarzını yakalamış. Arkadan bağcıklı çiçekli, platformlu fantazi vişne rengi ayakkabılar ve krem rengi platformlu arkadan bağcıklı fantazi bayan ayakkabı modeli çok şık ve zarif tasarımlar.

Yüksek topuklu platformlu kışlık bayan bot modelleri, her kış olduğu gibi bu kış sezonunda da rengarenk ve çok çeşit modelleriyle ayakkabı koleksiyonunuzu zenginleştirebilirsiniz.


Paris modası siyah deri bayan bootie modelleri kırmızı tabanları ile daha çok dikkat çekmeketedir. Ünlü bayan sanatçılarında giydikleri yandan fermuarlı kısa bot modelleri şimdi daha çok moda haline gelmiştir.

Ayak bileğindeki yarım bot modelleri bayanların en çok tercih ettikleri son moda siyah bot modelleri bootie çeşitleri.

Platformlu çok yüksek topuklu, ünlülerinde giydikleri kışlık bootie çeşitleri leopar desenli ve rengarenk model model bootieler.

Yanlardan kemerli süet bootie bayan bor modelleri bu kış çok renkli ve son moda modern bayan botları 2012 modası.

Bootie modelleri platformlu mor yüksek topuklu bayan bot modelleri ayakkabı koleksiyonunuza renk katacaktır.

Swarovski taşlı bootie bayan bot modelleri kalın topuklu ve bu yılın modası, yeni siyah bot tasarımları bootieler.

0 yorum:

Yorum Gönder