Faşhion Diary Dantelli Bayan Bluzları

16 Eylül 2012 Pazar
İlkbahar yaz günlerinin modern dantelli bluzları ve dantel detaylı tunik modelleri bu yaz çok moda. Faşhion Diary bayan bluzları ve tunik çeşitleri yeni sezonun en trend kadın modası. Dantellerle bezenmiş bayan gömlekleri-bluzları ve rengarenk tunikler.
Yeni model dantel bluzlar Faşhion Diary tasarımları. En yeni trend dantel işlemeli bayan bluz ve tunikleri. Kolları ve yakası dantellerle bezenmiş bayan tunikleri, renkli dantel bluzlar, uzun kollu baharlık gömlekler de günümüzün modası tasarımlar.
Yeni sezonun en şık dantelli tunikleri, nar çiçeği kırmızısı gömlekler, sıfır kollu yazlık tunikler ve gömlek modelleri 2013 trendi kadın modası.
Yakası dantelli saks mavisi bluzlar, turkuaz mavisi bayan bluz modelleri, siyah uzun kollu gömlekler, kısa kollu yazlı tunikler ve gömlek modelleri Faşhion Diary koleksiyonunda yeni sezonun en trend parçaları.



Faşhion Diary bayan tunik modeli, Yazlık mavi bayan tunik modeli-tasarımı.Faşhion Diary mavi yazlık tunik modelleri ile bayanlar şıklı ile göz kamaştıracak. 

Turkuaz mavisi bayan bluz modeli. Dantel yakası ile şıklığını tamamlayan lastikli mavi bluz modeli.
En yeni model dantelli mavi bluz tasarımı-modeli-örneği. Kısa kollu turkuaz mavisi bayan bluz tasarımı-modeli-çeşidi. Faşhin Diary yazlık bayan bluz modeli 

Saks mavisi dantelli gömlek modeli.Kapri dantel kollu mavi gömlek tasarımı-modeli-örneği.
Kısa mavi gömlek modeli'nin dantelli kolları şık ve modern tasarımlı bayan gömlekleri.

Saks mavisi gömlekler Faşhion Diary koleksiyonu. Uzun kollu saks mavisi bayan gömlek modeli-örneği.
En yeni model bayan gömlekleri uzun kollu-saks mavisi şık gömlekler.

Dantel detaylı bayan bluzları faşhion Diary koleksiyonu. Uzun kollu bayan bluzları, nar çiçeği kırmızısı dantelli bluzlar.  Yeni model bayan bluz modelleri-renkleri-çeşitleri..

Nar çiçeği kırmızısı bluz modeli, Faşhion Diary yazlık nar çiçeği bluz modeli-tasarımı.
Kısa kollu nar çiçeği kırmızısı bayan bluz modelleri-çeşitleri-resimleri. Dantel yakalı nar çiçeği kırmızısı bluz modeli.

Bayan giyim koleksiyonunda uzun kollu siyah bluz modeli-örneği.
Faşhion Diary bayan bluz modelleri bahar aylarının vazgeçilmez modası.

Faşhion Diary bayan giyim koleksiyonunda siyah uzun kollu bluz modeli.
Uzun kollu baharlık bluzlar bayanların şıklığını tamamlayan yeni modeller.

0 yorum:

Yorum Gönder