Kristal Tabanlı Düğün Ayakkabı Modelleri

25 Ağustos 2012 Cumartesi
Yeni moda platformlu ayakkabılar, kristal tabanlı yüksek topuklu gece ayakkabıları, düğünlerin ve nişan davetlerinin şıklığını tamamlayacaktır. Topuğu taşlı gece ayakkabıları, kristal tabanlı düğün ayakkabı kırmızı-siyah-vizon rengi-beyaz platformlu bayan abiye ayakkabı modelleri 2013'ün en şık moda düğün ayakkabıları.
Günün modası platformlu gece ayakkabısı modelleri, çift platformlu taşlı ayakkabılar, yeni moda kristal ayakkabılar, moda ayakkabı modelleri-çeşitleri, pırlanta taşlarla dizayn edilmiş bayan gece ayakkabıları, yüksek topuklu platformlu ayakkabılar, yeni sezon taşlı ayakkabılar ile düğünlerin-nişan ve özel günlerin şıklığını daha şimdiden elde edebilirsiniz.
Çift platformlu abiye ayakkabılar kristal taşlarla tasarlanmış 2013 modası. Gizli platformlu kristal gece ayakkabıları, yüksek topuklu kristal düğün ayakkabıları tabanı ve topuğu kristal taşlar ve pırlantalarla gecelere özel ayakkabı tasarımları, hazırlanmış.


Kristal tabanlı siyah ayakkabı modeli, kristal taşlı siyah gece ayakkabıları, kristal platformlu bayan gece ayakkabısı.
Yüksek topuklu kristal gece ayakkabıları bayanların şık ve zarifliğini sergiler. Bayanların gece kıyafetlerini tamamlayan kristal ayakkabı modelleri-çeşitleri. 
Kristal taşlı bayan ayakkabı modelleri, Vizon rengi kristal taşlı düğün ayakkabı modeli.
Taşlı topuk vizon ayakkabı modelleri düğünlerin ve gece davetlerinin en şık bayan ayakkabıları. 
Kristal taşlı kırmızı bayan ayakkabısı, kristal tabanlı kırmızı düğün ayakkabı modeli.
Kristal topuklu bayan ayakkabıları, kristal taşlı kırmızı ayakkabı, vizon rengi taşlı gece ayakkabıları ile özel günlerin şıklığını tamamlayın.
Kristal tabanlı vizon ayakkabı modeli, düğün ve nişan davetlerinde tercih edilebilecek şık ayakkabı  örneği.
Vizon rengi kristal tabanlı düğün ayakkabısı modelleri, bir çok renkli abiye elbiseler le kombinasyon yapılabilir gece şıklığı için.
Kristal tabanlı gece ayakkabısı modelleri bayanların daha şık ve modern olabilmeleri için tasarlanmış yeni ayakkabı modelleri. Yüksek topuklu siyah ayakkabı modeli platformlu- taşlı- pırlantalarla fiyonklar dizayn edilmiş siyah gece ayakkabısı modeli. Bir gece için çok şık bayan ayakkabı modeli.
Çift platformlu beyaz ayakkabılar gelinlik altına giyilebilecek en şık ayakkabı modeli. Siyah platformlu yüksek topuklu  ayakkabı modelleri düğün-nişan ve özel günlerin şıklığını tamamlayacak yeni moda ayakkabı örnekleri. 

Düğün ayakkabıları beyaz-gül motifli 2013 modası abiye ayakkabı modeli. Yüksek topuklu platformlu beyaz ayakkabı modeli. Yeni model beyaz güllü ayakkabı. Platformlu beyaz abiye ayakkabı modeli özel günler için tercih edilebilir..

Çift platformlu bayan ayakkabı koleksiyonunda düğün ayakkabıları, özel geceler için çok şık platformlu ayakkabılar.
Yeni sezon bayan ayakkabı modellerinde çift platformlu yüksek topuklu düğün ayakkabıları, abiye topuklu ayakkabılar 2013'ün en şık modelleri şıklığı seven bayanlar için tasarlanmış.

0 yorum:

Yorum Gönder