Diz Üstü, Yüksek Topuklu, Renkli Çizme Modelleri

3 Şubat 2012 Cuma
Bayan ayakkabı koleksiyonunda, birbirinden şık tasarımlı kışlık, uzun çizme modelleri yer alıyor. En yeni model bayan kışlık çizmeleri, deri, rugan çizme tasarımları. sivri burunlu dizüstü çizmeler, platformlu dizüstü çizme modelleri, yeni moda kışlık kadın çizme modelleri, en yeni model kışlık bayan çizme çeşitleri, yeni sezon diz üstü kadın çizme modelleri ve renkleri, en son moda bayan çizme çeşitleri ve fiyatları. yeni trend kadın kışlık çizmeleri, Son moda bayan çizme tasarımları da, bayanlar için en son moda çizmeleri, sizlere özel en yeni çizme çeşitleri'ni paylaştık


Sivri burunlu bayan deri çizmeleri, yüksek topuklu ve yeni moda çizme tasarımları bayanların vazgeçilmez kış modası çizmeler.
Diz üstü yüksek topuklu deri çizme modellerinde, altı kırmızı markalı çizme modelleri bu yıl çok tercih edilen kışlık çizme tasarımları dır.

Sivri burunlu mor çizme modeli çivi topuklu ve modern bayan çizmeleri örneği dir.

Gece mavisi uzun çizme modeli diz üstü ve süet tasarımlı 2012 trendleri çizme.
Yüksek platformlu, fantazi siyah uzun çizme modelleri oldukça şık ve son moda kadın çizme modelleri olarak tasarlanmış.
Çivi topuklu, sivri burunlu kırmızı çizme modelleri de bu yılın en trend kışlık çizme örneği ve modelidir. Kırmızı deri bayan çizmeleri.
Kırmızı rugan gümüş topuklu bayan çizme modelleri, diz üstü ve çok şık tasarımlar , 2012 modası uzun kırmızı bayan çizmesi.
Kırmızı dantel çizme modelleri, sivri burunlu, yandan fiyonklu , fantazi bayan çizme modeli, abiye ,dantel kırmızı çizme tasarımı.
Kırmızı rugan, diz üstü kırmızı, platformlu kırmızı genç kız çizme modelleri,  bu yılın en şık trend kırmızı çizmeleri .
Kırmızı tabanlı deri kışlık bayan çizme modelleri, en çok tercih edilen çizmeler olarak katalogda yer alıyor. Bayan ayakkabı çizme koleksiyonunda olması gereken çizmeler, sivri burunlu çivi topuklu deri çizme çeşitleri dir.

0 yorum:

Yorum Gönder