Gold Riverdlerle Süslemeli Platformlu Fantazi Ayakkabılar

7 Kasım 2011 Pazartesi
Platformlu fantazi bayan ayakkabılarını gold riverdlerle süslenmiş, çok farklı şık bir ayakkabı koleksiyonu hazırladık siz değerli bayanlar için. Parlement mavisi gold riverd süslemesi tasarımlı son moda fantazi bayan ayakkabıları daha uzun yıllar ayakkabı kataloglarında görebileceğimiz modern süslü ayakkabı modelleri dir. Gece mavisi platformlu yüksek topuklu bayan abiye ayakkabı çeşitlerine, bu sayfamızda da yer vermeye çalıştık. Yüksek platformlu topuklu gece mavisi bayan ayakkabıları bu yılın trend bayan ayakkabılarıdır. Yeni model parlement mavisi platformlu yüksek topuklu kadın ayakkabıları, yılın moda ayakkabıları olarak 2012 senesinde de bayan ayakkabı koleksiyonlarında kalmaya devem edecek kadar son moda ayakkabı modelleridir.


Platformlu yüksek topuklu fantazi mavi ayakkabı modeli, özel bir gün için çok ideal bir süslü mavi ayakkabı tercih edebilirsiniz.

yüksek platformlu gece mavisi fantazi ayakkabı gösterişli şık bir tasarım olduğu kadar kaliteaçısından ve ayak rahatlığı da son derece düşünülmüş şık son moda mavi bayan ayakkabısı.

Yeni trend platformlu gold riverdlerle süslenmiş parlement mavisi abiye ayakkabı modeli bu yılın en şık ayakkabı modası dır.

Gold riverdlerle süslemeli yüksek topuklu platform beyaz ayakkabı modeli. Yeni sezon platformlu yüksek topuklu beyaz fantazi bayan ayakkabısı özel günler için tercih edebileceğiniz mükemmel şık bir ayakkabı örneğidir.

Platformlu ayak bileğinden bantlı gece mavisi abiye ayakkabı en son moda bayan ayakkabı koleksiyonunda yer almaktadır.

Özel bir geceye hazırlanıyorsanız eğer, parlement mavisi platformlu yüksek topuklu süslü bir ayakkabı seçebilirsiniz.

Siyah platformlu yüksek topuklu fantazi süslü bayan ayakkabı modelini düğün gecelerinde yada iş toplantılarında veya yemek davetlerinde giyebileceğiniz son trend platformlu ayakkabı modelleri dir.

Son derece şık modern tasarımlı platformlu yüksek topuklu gece ayakkabısı modellerini gold riverdlerle süsleyerek gösterişli fantazi ayakakkabı elde edilmiş.

0 yorum:

Yorum Gönder