Kışlık Örgü Bayan Hırka Modelleri Yeni Sezon

23 Ekim 2011 Pazar
Bayan giyim modasında yer alan kışlık örgü hırkalar, tığ örgüleri ve iki şişle örülen son moda örgüleri sunmaya çalışalım birazda. Yeni model bayan örgüleri, Derya Baykal Kışlık örgüleri bayan örgü hırka örneklerinin en yeni modellerini derledik sizler için. Bayan giyim modasında farklı örgüler ve ilginç elörgüleri yapılışlarında uzun kadın hırkaları ve kısa örgü hırka örneklerinin yeni resimlerini bu kış sezonu için hazırladık. En yeni örgü örneklerini bayan giyim modasında görmeyi sizde isterseniz eğer bir önceki sayfalarımızda ve daha sonraki sayfalarımızda yine sizlerle paylaşabiliriz değerli hanımlar. El örgüleri örgü kadın hırkaları, 2012 model hırka örnekli çeşitlerini bu kış, bayan giyim yeni koleksiyonunda bulabilirsiniz..

Derya baykal örgüleri bayan kışlık hırkası modelleri kış sezonu bayan giyim koleksiyonunda en şık hırkaları, örgü bilen bayanlar için farklı örgü örneklerini bu sayfamızda görebilirsiniz.

Tığ örgüsü bayan örgü hırkaları kış örgüleri katalogunda yepyeni bayan örgü modellerini görebilirsiniz. Mavi tığ örgüsü bayan hırka modeli farklı bir örgü tasarımı sunulmuş
Nako beyaz örgü hırka bayan örgülerinde çok konuşulacak ve beğenilen yeni örgüler arasında görülmektedir.

Tek düğmeli mor bayan hırkası kışlık örgülerin en modern örgülerindendir.

Bayan kışlık örgüsündeki ağaç örnekli kemik düğmeli bayan hırkası yeni model örgü örneklerindendir.

Gül motifli toz pembe örgü bayan hırkası 2012 modası örgü modelleridir. Çok şık pembe motifli tığ örgüsü bayan kışlık ceket örneği.

Gri Motif düğmeli bayan örgü hırka modası, modayı seven bayanlar için şık bir örgü uzun gri hırka modellerindendir.


0 yorum:

Yorum Gönder