El Örgüsü Şal Modelleri-Örnekleri-Yapılışı

11 Şubat 2013 Pazartesi 0 yorum
Kışlık kadın örgüleri modası yüzlerce çeşit şal modelleri ve farklı örnekleri ile günlük şıklığı elde etmek çok kolay ve zevkle örülen el örgüleri. Derya Baykal örgü şal modelleri tığ işi ve iki şişle örülen en yeni modeller kış düğünlerinde gelinlerin üzerine aldıkları bir aksesuar oluyor zaman zaman, örgü seven gelinler için. Abiye kıyafetleri tamamlar bazen de, örgü şal tasarımları. Kışlık kadın kıyafetlerine zarafet kazandırır motif motif örgü şal çeşitleri. Ara sıra gün içindeki şıklığın tamamlayıcısı oluyor model model rengarenk şallar. Örgü tutkunu bayanlar kış boyunca rengarenk örnekli şalları tercih ederler kıyafetlere ayrı bir sıcaklık katsın diye. Derya Baykal şal örnekleri, nako iplerle örülen tığ örgüsü motifli şal modelleri ve çok kolay örülen örümcekli-motifli-zincirli şal örnekleri en yeni modelleri. Örgü fular, örgü atkılar ve örgü şal modelleri kadın giyiminde şık kombinler tamamlayan birer aksesuarlar olarak örülen kışlık örgüler'dir. En yeni model bayan örgü koleksiyonunda nako şalları rengarenk motiflerle örülerek moda şallar elde edilmektedir. Derya Baykal kadın örgüleri arasında en yeni şal modelleri şişle örülen motifli şallar, tığ ile örülen örümcekli şal modelleri püsküllerle süslenerek çok şık modeller sizlerin şık kombinlerine aksesuar olacaktır.
Kırmızı güllü beyaz şal modeli-örneği.Tığ ile örülen beyaz motif örnekleri üzerine kırmızı gül motifleri ve yeşil yapraklar tıpkı gül bahçesini andırmış. Tığ örgüsü kırmızı güllü beyaz şal tasarımı ile günü her saatinde şıklığı ve örgülerin sıcaklığını hissedeceksiniz.
                            
Krem rengi örgü şal modeli tığ ile örülerek bir sıra motifler eklenmiş. Motiflerden sonra örümcekler işlenerek farklı bir model tasarlanmış krem rengi şal örneğinde. Örgü krem şal modası gelinliklerin, günlük kıyafetlerin ve abiye kıyafet kombinlerinin şık aksesuarı ve tamamlayıcısı örgü şal çeşitleri-modelleri-örnekleri-resimleri.
Üç renkten örülmüş büyük motifli lila şal modeli. Uzun uzun saçaklar ve kocaman örgü motifler'le sümbüller gibi  mor mor örgü şal örneği-modeli günümüzde kadınların şık aksesuarları olarak kullanılmaktadır. Beyaz ve lila renklerin o muhteşem motifli şal modası günün her saatinde size ayrı bir şıklık katacaktır. 
Örümcekli kırmızı şal örneği-modeli-yapılışı. En yeni model örümcekli motifli şal örneği-modeli kışlık  kıyafetlere bambaşka bir şıklık katan el örgüsü kırmızı şal modeli. Çok kolay örnekli kırmızı şal zincirler ve motiflerden oluşan yepyeni model. Derya Baykal örgü şalları tığ işi ve şişlerle örülen motifli şal çeşitleri-örnekleri-modelleri-renkleri-resimleri.
Tığ işi beyaz yapraklı şal modeli-örneği. Beyaz nako iplerle örülmüş yaprak  örnekli şal modelini bahar aylarının serin havalarında kullanarak örgü modasını yaşayabilirsiniz. Hırka ve ceketler giymeden de, örgü şallar'la çok şık şal kombinleri yaratabilirsiniz.
Tığ örgüsü motifli kırmızı şal ile kışlık kıyafetler tamamlanarak şık kombinler oluşturabilirsiniz. Çiçek motifli kırmızı örgü şal modeli yapılışında motifler ayrı ayrı örülmüş birbirine eklenerek en güzel motifli şal örneği elde edilmiş. Siyah file örgü şal modeli yapılışında ise kırmızı çiçek motifler yine tığ ile örülerek siyah şalın etrafına eklenmiş en sonuna püsküller yapılarak çok şık örgü şallar tamamlanmış, kışlık kombinleri daha şık gösteren örgü şallar.

Read more >>