Örgü Bebek Hırka Modelleri-Yapılışı

21 Kasım 2012 Çarşamba 0 yorum
Bebeklere özel tasarlanmış el örgüsü hırkalar. Kışlık bebek örgülerinde modelli hırkalar, düz örnekli hırka-bere-patik-atkı takımlarıyla kış kombinlerini ve kış modasını sizde yaratabilirsiniz. El örgülerinde Nako iplerle örülen bebek örgü çeşitleri, kız bebek süslü hırkaları, çiçek motifli bebek hırkası örnekleri ve erkek bebek örgü hırka modelleri, her kış olduğu gibi bu kış sezonunda da oldukça ilgi gören örgüler arasında. Derya Baykal örgülerinde de bebek kışlık örgüleri, el örgüsü yelekler, el örgüleri şapkalar, el örgüleri bere-atkılar-eldivenler-hırkalar-örgü yelekler-el örgüsü motifli bereler ve şapkalar bu kış bebeklere ve çocuklara en yeni örnekli modeller tasarlanmış ve örülmüş. Kışlık örgüler arasında minik bebeklere özel süslü kışlık örgüler hazırlanır bir kış boyunca. Sonbaharın gelmesiyle birlikte, el örgüsü yapan bayanlar, bebeklere ve çocuklara çok şirin kış örgüleri hazırlarlar, taa ki kış sonuna kadar bin bir emekle. En yeni model bebek örgüleri, en şık bebek patikleri, en yeni bebek yelekleri, en yeni model bebek atkı-bere modelleri-örnekleri-çeşitleri-yapılışı. Bebek örgü örnekleri-yapılışı.
İki şişle örülen bebek hırkası yapılışı. Modelli bebek hırkaları yakadan başlanarak kollara doğru örülür. Düz örnekli hırka kolları, kabartmalı örneği ile kız bebek hırkası, bere takımı ile kış kombinlerini tamamlayabilirsiniz. El örgüsü pembe hırka, pembe örgü bere ile bebekler kış soğuklarından korunacak. 
Motif kabartmalı beyaz hırka modeli-örneği-tasarımı. El örgüsü modelli beyaz bebek hırkası modeli-örneği-yapılışı. En yeni model bebek hırkası örnekleri-modelleri.  Bebek hırkaları, bebek ceketleri. Örgü ceketler. Kışlık örgü bebek ceketleri-modelleri-örnekleri-resimleri.
Kapşonlu bebek hırka modeli, kapşonlu sarı bebek hırkası, Tığ örgüsü kapşonlu sarı hırka.  Nako sarı iplerle örülen bebek hırkası, yeni sezonun en şık bebek-çocuk hırkaları-modelleri-örnekleri, en yeni model çocuk hırkası modelleri-örnekleri.
Erkek bebek hırkaları, örgü bebek hırkası örneği, mavi nako iplerle örülen bebek hırkaları-modelleri-örnekleri. En yeni model bebek hırkaları iki şişle örülmüş, yandan ipli örgü hırkalar. En yeni trend erkek bebek mavi hırkası modeli-örneği-tasarımı.
Yakadan başlanarak örülen bebek hırkaları, kabartmalı örneği, yakayı süsleyen mavi kurdele  ile bebek kış modasını yansıtan örgü mavi hırka. Yeni model bebek örgü hırkaları-modelleri-örnekleri.
Bebeklere özel tasarlanan örgü beyaz hırka-örgü beyaz şapka, beyaz örgü battaniye, beyaz  tığ örgüsü  patik bebeklerin kışlık kombinlerini tamamlayan örgü çeşitleri, el örgüsü bebek kışlık koleksiyonu.
Beyaz örgü hırka, beyaz örgü atkı, örgü beyaz bere takımlarıyla bebekler ve çocuklar kış modasını yakalayacaklar. En yeni model bebek örgü çeşitleriyle kış soğuklarını hissetmeyecekler.
İki şişle işlenmiş mavi hırka. saç örgüsü ile şıklığı öne çıkan mavi hırka bebeklere özel kış modası. Yeni sezonun en şık mavi bebek hırkası örneği-modeli-resimleri. Mavi örgü hırka yapılışı. İki renkli örgü hırkalar düz örnekli modelin üzerine saç örgüsü ile farklı görünüm katan el örgüsü tasarımı.
El örgüsü kız bebek hırkası, örgü çiçekli patik, turuncu beyaz çiçekli bere, iki şişle örülmüş kız bebek örgü modelleri. El örgülerinin en şık hırkası-modeli. Çiçek motifli kız bebek hırka-bere-patik takımlarıyla kış modasını siz de yaratın. Yeni model bebek örgülerinde çiçek motifli turuncu-beyaz hırkalar-bereler ve örgü bebek patik koleksiyonu, yeni sezonun en şirin bebek örgüleri. 


Read more >>

Yeni Moda Kırmızı Gece Ayakkabıları

25 Ekim 2012 Perşembe 1 yorum
En yeni model kırmızı bayan ayakkabıları. Özel günler ve kokteyl davetleri için şık ve modern ayakkabıları tercih edersiniz. Yeni sezonun en şık kırmızı-platformlu-yüksek topuklu bayan ayakkabıları göz kamaştıran şıklığa sahip. Bayanlar, abiye kıyafetlerini tamamlayan gösterişli şık ayakkabıları tercih ederler. Yazlık abiye kırmızı ayakkabılar ve kışlık abiye ayakkabı çeşitleri bayanların kıyafet rengi ve modeline göre gardrobunda mutlaka bulunan, ayakkabı çeşitleri dir. Yeni model abiye bayan ayakkabı koleksiyonunda, kırmızı platformlu topuklu ayakkabılar, yer alan modeller olmalı. Kırmızı abiye ayakkabıları, tamamlamak için modern elbiseler, en şık etekler ve kumaş pantolonlarla kombinleyerek kullanabileceğiniz, kırmızı moda bayan ayakkabı çeşitlerimiz. Modern tarzda şık bayan ayakkabıları, yeni moda platformlu abiye ayakkabı örnekleri-modelleri, ince yüksek topuklu kırmızı ayakkabı modelleri, pırlanta taşlarla süslenmiş kırmızı rugan gece ayakkabıları, yeni sezon abiye bayan ayakkabı modelleri-örnekleri, hakiki deri bayan ayakkabıları, yazlık abiye kırmızı ayakkabı modelleri-tasarımları-fiyatları-resimleri.
Platformlu, yüksek topuklu kırmızı rugan gece ayakkabı modeli-örneği-tasarımı.
Yeni moda kırmızı platformlu bayan ayakkabı modelleri-çeşitleri yılın son trendleri arasında.
Sivri burunlu kırmızı gece ayakkabı modeli-örneği. Bilekten bantlı sivri burunlu kırmızı bayan ayakkabı modeli,
Gece şıklığını kırmızı ayakkabılarla tamamlayın. Abiye kıyafetlerle kombinler elde edebilmek için, kırmızı gece ayakkabıları tercih edin. 
Taşlı, kırmızı, gece ayakkabı modeli. Pırlanta taşlarla dizayn edilmiş kırmızı gece ayakkabı modeli,
Yeni moda bayan kırmızı abiye ayakkabı örnekleri-modelleri-şık gece ayakkabıları. 
 Kalın topuklu kırmızı bootie modeli, zımbalı kırmızı bayan bootie tasarımı-modeli-örneği.
En yeni model kırmızı bootie tasarımı-modeli-örneği. Diken zımbalı kırmızı abiye bootie modeli.
Yüksek topuklu, kırmızı, platformlu abiye bayan ayakkabı modeli-örneği-tasarımı. En şık kırmızı bayan ayakkabıları.
En yeni model bayan kırmızı ayakkabıları. Bantlı yazlık kırmızı abiye bayan ayakkabısı.  
Fiyonklu, kırmızı, dantel kaplamalı abiye ayakkabı modeli, Kırmızı dantelli-fiyonklu abiye ayakkabı modeli-örneği.
Burnu açık yüksek topuklu kırmızı abiye ayakkabı modeli özel günlerin şıklığı ve zerafeti olmalı. 
Pırlanta taşlarla dizayn edilmiş kırmızı gece ayakkabısı, taşlı kırmızı, bayan gece ayakkabı modeli.
Hakiki kırmızı deri-pırlantalı bayan gece ayakkabısı modelleri-örnekleri-çeşitleri. Yandan bağlamalı kırmızı deri gece ayakkabı modeli-örneği-resimleri.

Read more >>

Tığ Örgüsü Motifli Bere Modelleri

0 yorum
Her gün biraz daha yaklaşan kış sezonu için örgü çeşitleri biraz daha öne çıkmaktadır. Derya Baykal örgü bere-şapka-şal-eldivenleri bayanların şıklığını tamamlayan örgü çeşitleri. Yeni el örgülerinin gözdesi bereler-atkılar ve örgü eldivenler, olduğu kesin. Bunun yanısıra; örgü şallar, örgü hırkalar ve örgü bolerolar da bayanların kış modasına renk katan örgüler arasında. Yeni Model tığ örgüsü bere çeşitleri ve renkleri göz kamaştıran aksesuarlar dır. Bayanların kışı sıcacık geçirebilmeleri için örgüler vazgeçilmezi olmuştur her kış. Derya Baykal örgü koleksiyonu, bu kış oldukça renkli ve modern tasarımlarla göz dolduruyor. Motifli örgü bereler, ebrulu şık bere-şapka modelleri-renkleri. Rengarenk örgü eldivenler-atkı ve bere takımları da genç kızların kışlık aksesuarlarının en başında gelmektedir. Bayan kışlık örgü modellerinin en şık gözde modelleri bereler olmuştur. Tığ örgülerinin en şık motifli bereleri-yapılışı da oldukça kolay ve severek yapılan el işi. Modern el örgüleri iki şişle örülen bereler,şal-atkı-şapka-eldiven ve hırkalar kış sezonunun vazgeçilmez modası.
Anlatımlı örgü bereler, el örgüsü anlatımlı bere örnekleri-modelleri. Bordo renkli örgü bayan bere modeli.
En şık bordo bere modeli,atkı renkleri-çeşitleri.

İki şişle işlenmiş örgü bere modelleri-çeşitleri.renkleri. Krem rengi örgü bere-atkı modelleri-örnekleri-çeşitleri.
Yepyeni tasarım örgü bere-atkı örneği-yapılışı. Gül motifleriyle şıklık kazanan krem rengi atkı-bere modelleri-yapılışı.

Tığ örgüü ile yapılan örgü bere modeli. Rengarenk boncuklarla süslenerek işlenen bayan bere modeli-örneği.
Yeni moda örgü bereler, en şık örgü bere örnekleri-modelleri-yapılışı.

Beyaz çiçek motifli örgü bere modeli,örneği. Yeni tasarım örgü bereler.
En güzel örgü bere modelleri-çeşitleri. İki şişle örülen motifli bayan bereleri-modelleri-örnekleri.

Tığ örgüsü kırmızı bere-şal modelleri-örnekleri-yapılışı. Motifli kırmızı şal modeli-örneği.
Kırmızı örgü bere-atkı-şal modelleri-örnekleri-yapılışı. En güzel örgü şal-atkı-bere modelleri-yapılışı.


Derya Baykal örgü bere modelleri, örgü eldivenler. Fuşya rengi örgü bere-eldiven modelleri-çeşitleri-örnekleri. En şık örgü fuşya bereler-eldivenler.Kış modasına örgü bereleri örmek çok kolay.


Motifli bere modeli yapılışı. Sepet örgüsü motifli bere modeli-tasarımı-örneği.
Vizon rengi örgü bere modeli-örnekleri-yapılışı. Bayan örgü bereleri-modelleri. Örü motiflerle süslenerek yapılan kışlık bereler. Bayanların kış aksesuarı örgü bere çeşitleri-modelleri-renkleri.

Motifli tığ örgüsü bereler. Tığ örgüleri motifli pembe bere modeli-yapılışı.
Bayanların kış modası örgü bereler.El örgüsü motifli pembe bere örneği-modeli-yapılışı.
Tığ örgüsünden tasarlanmış bayan beresi-modeli-örneği. Pudra rengi tığ örgüsü bere modeli-örneği-yapılışı.
Tığ örgüsü ile örülmüş bayan bere modeli-örneği-tasarımı.

İki şişle örülen ebrulu bayan beresi-modeli-örneği-yapılışı. Motifli örgü bere örneği-modeli-yapılışı.
En şık örgü kışlık bereler. Yeni model bayan örgü bereleri. Dolgulu motiflerin süslediği- ebrulu pembe bere modeli-örneği.

El örgüsü gri bere örneği-modeli, tığ örgüleri gri bereler, sıcak kış geçirmek isteyen bayanların şıklığı örgü bereler.
En şık örgü bere çeşitleri-renkleri-modelleri-yapılışı. Tığ örgüsü ile tasarlanan motifli-örgü-gri bere modeli-yapılışı-örneği.

Kırmızı örgü bere modeli-örneği. Kışlık örgü bereler, kış modası örgü bayan bereleri.
El örgülerinin en şık aksesuarı örgü bereler. Bayan bere çeşitleri-modelleri.
Örgü atkı-bere-eldiven modeli.İki şişle örülmüş püsküllü beyaz bere,  beyaz atkı, beyaz eldivenler'le kış şıklığını yaratın.
İki şişle işlenmiş bayan bere-atkı-eldiven takımları-modelleri-örnekleri-çeşitleri-yapılışı.

Papatyalı örgü bere modeli, tığ örgüsü papatyalı bere örneği-modeli-tasarımı-yapılışı. Tığ örgüsü ile örülen mavi bere üzerine papatya motifleri ve uğur böceği-rengarenk çiçek motifleriyle süslenmiş-en şık örgü papatyalı bere modeli.
En güzel örgü bayan bereleri. Bayan örgü bere modeli-örneği-yapılışı. Papatyalı mavi örgü bere modeli-örneği-yapılışı.
Tığ örgüsü motifli bere, ebrulu örgü bere modeli, tığ örgüsü örgü motifli bere.
Yeni örnekli bayan bere modelleri-yapılışı,örneği-çeşidi, Sıcak bir kış geçirmek isteyen bayanlara özel tasarım örgü motifli bereler.

Tığ örgüsü bere-atkı takımı modelleri, Kış günlerinin en trend aksesuarı örgü atkı-bere çeşitleri-örnekleri-modelleri.
Yeni model örgü atkı-bere modeli. Pudra rengi örgü atkı-bere modası-modeli-örneği-yapılışı.


Read more >>

Aysira Gelinlik

19 Ekim 2012 Cuma 0 yorum
Aysira gelinliklerinde son moda. Aysira moda evinin en şık kabarık gelinlik modelleri-çeşitleri. Evlenme zamanım geldi diyorsanız eğer, marka gelinlikleri gözden geçirme zamanı geldi. Gelinlik markalarında muhteşem seçenekler, beyaz ve krem rengi gelinlik modelleri gelin adaylarının, belki de yıllarca hayallerini süsleyen modeller olmalı. Yeni moda gelinlikler Aysira'da. Her bedene ve her yaşa hitap eden Aysira gelinlikleri dantelli modeller ve kabarık kuyruklu gelinlikler oldukça şık ve modern tasarlanmış Uzun kollu dantelli gelinlikler Aysira'nın en modern yeni koleksiyonu. Yeni model krem gelinlikler, beyaz gelinlikler kadar tercih edilen modeller oldu. Dantel kollu Aysira gelinlikleri zarifliği ve göz alıcı şıklığı ile gelin adaylarının kalbinde taht kuran Aysira koleksiyonu. Günümüzün yeni moda gelinlikleri tek omuzlu modeller, straplez gelinlik çeşitleri, modern tasarımlı gelinlik modelleri, saten gelinlikler, kabarık saten gelinlik modelleri ile muhteşem bir gelin olmaya hzırmısınız. Aysira gelinlikler. Aysira gelinlik, moda gelinlikler, son moda gelinlik çeşitleri-modelleri.
Kabarık tül gelinlik modeli, tek omuzlu tül gelinlikler Aysira moda'nın en zarif şık modellerinden.
Gelin adaylarının en çok tercih ettikleri kabarık gelinlikler Aysira moda evinde.

Krem rengi kabarık saten gelinlik. Saten krem rengi gelinlik modeli Aysira koleksiyonunda yer alan en şık modellerden bir tanesi. Son moda krem gelinlikler Aysiranın en şık koleksiyonu.

Straplez kuyruklu gelinlik modeli, kuyruklu straplez kabarık gelinlikler Aysira moda'nın en şık tasarımları-modelleri-örnekleri.Yeni sezonun en şık straplez-kabarık gelinlikleri.

Uzun kollu dantelli gelinlik, kabarık dantel kollu gelinlik modeli Aysira moda evinin en şık tasarımı-modeli.
Yeni sezon Aysira gelinlikleri motif-motif dantellerle bezenmiş modeller, gelin adaylarını büyüleyen muhteşem gelinlik çeşitleri-modelleri-resimleri.

Mendil etekli dantelli gelinlik modeli Aysira koleksiyonunda. Aysira gelinlik modelleri yeni sezonun en şık modelleri-tasarımları, Aysira mendil etekli gelinlik örnekleri-modelleri-çeşitleri-resimleri.

Aysira dantelli gelinlikler. Aysira dantel etekli kabarık gelinlikler, gelin adaylarının hayalini süslüyor. Dantelli kabarık straplez gelinlik tasarımı 2013'ün en şık modeli. Aysira gelinlikleri.

Aysira kabarık gelinlik modeli, kabarık aysira gelinlik tasarımı, straplez kabarık gelinlik koleksiyonunda  Aysira moda evi. Aysira koleksiyonunda kabarık gelinlikler göz kamaştırıyor.



Read more >>

Gelinler İçin Beyaz Küçük Çanta Modelleri

23 Eylül 2012 Pazar 0 yorum
Beyazı hemen hemen her şeyde kullanırız. Fakat iş çantalara geldiğinde biraz gelinlik havası eser ve ona göre uyarlanır. Bu sezonda gelinlerin gelinliklerine göre de düşünülmüş ve gayet hoş modeller tasarlanmış. Gül detaylı kırık beyaz bir çanta ile gelinliğinizi tamamlayabilirsiniz. Veya kese şeklinde küçük gül şeklinde bir çanta ile şeker bir gelin adayı olabilirsiniz. Dikdörtgen kırık beyaz bir çanta ile taş işleme detayı olduğunda biraz daha şıkır fıkır oluyor. Çiğ beyaz küçük bir çantayı pek tercih etmeseniz de gelinliğiniz eğer renkteyse bir tek çiğ beyaz rengindeki çantayla uyum yakalayabilirsiniz. Genelde kırık beyaz çantaları tercih eden gelin adayları bu modellere göz atmalı.

Büyük bir gül şeklinde olan bu kırık beyaz çanta modeli gelin adaylarının hoşuna gidecek



Kırık beyaz her yeri gül motifi ile kaplı mini gelin çantası modeli

Kırık beyaz kuru kafa detaylı mini portföy modeli

Çiğ beyaz zikzak ve zincir detayı olan mini gelin çantası modeli

Beyaz saten zincirli gelin çantası modeli

Maviye dönük üç gül detaylı transparan küçük çanta modeli

Griye dönük  beyaz ve gül detaylı taş işlemeli mini portföy modeli

Beyaz kurdele modelli mini çanta modeli

Read more >>

Faşhion Diary Dantelli Bayan Bluzları

16 Eylül 2012 Pazar 0 yorum
İlkbahar yaz günlerinin modern dantelli bluzları ve dantel detaylı tunik modelleri bu yaz çok moda. Faşhion Diary bayan bluzları ve tunik çeşitleri yeni sezonun en trend kadın modası. Dantellerle bezenmiş bayan gömlekleri-bluzları ve rengarenk tunikler.
Yeni model dantel bluzlar Faşhion Diary tasarımları. En yeni trend dantel işlemeli bayan bluz ve tunikleri. Kolları ve yakası dantellerle bezenmiş bayan tunikleri, renkli dantel bluzlar, uzun kollu baharlık gömlekler de günümüzün modası tasarımlar.
Yeni sezonun en şık dantelli tunikleri, nar çiçeği kırmızısı gömlekler, sıfır kollu yazlık tunikler ve gömlek modelleri 2013 trendi kadın modası.
Yakası dantelli saks mavisi bluzlar, turkuaz mavisi bayan bluz modelleri, siyah uzun kollu gömlekler, kısa kollu yazlı tunikler ve gömlek modelleri Faşhion Diary koleksiyonunda yeni sezonun en trend parçaları.



Faşhion Diary bayan tunik modeli, Yazlık mavi bayan tunik modeli-tasarımı.Faşhion Diary mavi yazlık tunik modelleri ile bayanlar şıklı ile göz kamaştıracak. 

Turkuaz mavisi bayan bluz modeli. Dantel yakası ile şıklığını tamamlayan lastikli mavi bluz modeli.
En yeni model dantelli mavi bluz tasarımı-modeli-örneği. Kısa kollu turkuaz mavisi bayan bluz tasarımı-modeli-çeşidi. Faşhin Diary yazlık bayan bluz modeli 

Saks mavisi dantelli gömlek modeli.Kapri dantel kollu mavi gömlek tasarımı-modeli-örneği.
Kısa mavi gömlek modeli'nin dantelli kolları şık ve modern tasarımlı bayan gömlekleri.

Saks mavisi gömlekler Faşhion Diary koleksiyonu. Uzun kollu saks mavisi bayan gömlek modeli-örneği.
En yeni model bayan gömlekleri uzun kollu-saks mavisi şık gömlekler.

Dantel detaylı bayan bluzları faşhion Diary koleksiyonu. Uzun kollu bayan bluzları, nar çiçeği kırmızısı dantelli bluzlar.  Yeni model bayan bluz modelleri-renkleri-çeşitleri..

Nar çiçeği kırmızısı bluz modeli, Faşhion Diary yazlık nar çiçeği bluz modeli-tasarımı.
Kısa kollu nar çiçeği kırmızısı bayan bluz modelleri-çeşitleri-resimleri. Dantel yakalı nar çiçeği kırmızısı bluz modeli.

Bayan giyim koleksiyonunda uzun kollu siyah bluz modeli-örneği.
Faşhion Diary bayan bluz modelleri bahar aylarının vazgeçilmez modası.

Faşhion Diary bayan giyim koleksiyonunda siyah uzun kollu bluz modeli.
Uzun kollu baharlık bluzlar bayanların şıklığını tamamlayan yeni modeller.

Read more >>