Örgü Bebek Hırka Modelleri-Yapılışı

21 Kasım 2012 Çarşamba 0 yorum
Bebeklere özel tasarlanmış el örgüsü hırkalar. Kışlık bebek örgülerinde modelli hırkalar, düz örnekli hırka-bere-patik-atkı takımlarıyla kış kombinlerini ve kış modasını sizde yaratabilirsiniz. El örgülerinde Nako iplerle örülen bebek örgü çeşitleri, kız bebek süslü hırkaları, çiçek motifli bebek hırkası örnekleri ve erkek bebek örgü hırka modelleri, her kış olduğu gibi bu kış sezonunda da oldukça ilgi gören örgüler arasında. Derya Baykal örgülerinde de bebek kışlık örgüleri, el örgüsü yelekler, el örgüleri şapkalar, el örgüleri bere-atkılar-eldivenler-hırkalar-örgü yelekler-el örgüsü motifli bereler ve şapkalar bu kış bebeklere ve çocuklara en yeni örnekli modeller tasarlanmış ve örülmüş. Kışlık örgüler arasında minik bebeklere özel süslü kışlık örgüler hazırlanır bir kış boyunca. Sonbaharın gelmesiyle birlikte, el örgüsü yapan bayanlar, bebeklere ve çocuklara çok şirin kış örgüleri hazırlarlar, taa ki kış sonuna kadar bin bir emekle. En yeni model bebek örgüleri, en şık bebek patikleri, en yeni bebek yelekleri, en yeni model bebek atkı-bere modelleri-örnekleri-çeşitleri-yapılışı. Bebek örgü örnekleri-yapılışı.
İki şişle örülen bebek hırkası yapılışı. Modelli bebek hırkaları yakadan başlanarak kollara doğru örülür. Düz örnekli hırka kolları, kabartmalı örneği ile kız bebek hırkası, bere takımı ile kış kombinlerini tamamlayabilirsiniz. El örgüsü pembe hırka, pembe örgü bere ile bebekler kış soğuklarından korunacak. 
Motif kabartmalı beyaz hırka modeli-örneği-tasarımı. El örgüsü modelli beyaz bebek hırkası modeli-örneği-yapılışı. En yeni model bebek hırkası örnekleri-modelleri.  Bebek hırkaları, bebek ceketleri. Örgü ceketler. Kışlık örgü bebek ceketleri-modelleri-örnekleri-resimleri.
Kapşonlu bebek hırka modeli, kapşonlu sarı bebek hırkası, Tığ örgüsü kapşonlu sarı hırka.  Nako sarı iplerle örülen bebek hırkası, yeni sezonun en şık bebek-çocuk hırkaları-modelleri-örnekleri, en yeni model çocuk hırkası modelleri-örnekleri.
Erkek bebek hırkaları, örgü bebek hırkası örneği, mavi nako iplerle örülen bebek hırkaları-modelleri-örnekleri. En yeni model bebek hırkaları iki şişle örülmüş, yandan ipli örgü hırkalar. En yeni trend erkek bebek mavi hırkası modeli-örneği-tasarımı.
Yakadan başlanarak örülen bebek hırkaları, kabartmalı örneği, yakayı süsleyen mavi kurdele  ile bebek kış modasını yansıtan örgü mavi hırka. Yeni model bebek örgü hırkaları-modelleri-örnekleri.
Bebeklere özel tasarlanan örgü beyaz hırka-örgü beyaz şapka, beyaz örgü battaniye, beyaz  tığ örgüsü  patik bebeklerin kışlık kombinlerini tamamlayan örgü çeşitleri, el örgüsü bebek kışlık koleksiyonu.
Beyaz örgü hırka, beyaz örgü atkı, örgü beyaz bere takımlarıyla bebekler ve çocuklar kış modasını yakalayacaklar. En yeni model bebek örgü çeşitleriyle kış soğuklarını hissetmeyecekler.
İki şişle işlenmiş mavi hırka. saç örgüsü ile şıklığı öne çıkan mavi hırka bebeklere özel kış modası. Yeni sezonun en şık mavi bebek hırkası örneği-modeli-resimleri. Mavi örgü hırka yapılışı. İki renkli örgü hırkalar düz örnekli modelin üzerine saç örgüsü ile farklı görünüm katan el örgüsü tasarımı.
El örgüsü kız bebek hırkası, örgü çiçekli patik, turuncu beyaz çiçekli bere, iki şişle örülmüş kız bebek örgü modelleri. El örgülerinin en şık hırkası-modeli. Çiçek motifli kız bebek hırka-bere-patik takımlarıyla kış modasını siz de yaratın. Yeni model bebek örgülerinde çiçek motifli turuncu-beyaz hırkalar-bereler ve örgü bebek patik koleksiyonu, yeni sezonun en şirin bebek örgüleri. 


Read more >>