Bebek Modası Aksesuarlar, Bebek Örgüleri, Elbise, Bere

28 Haziran 2012 Perşembe 0 yorum
Yeni sezon bebek modasında örgü çeşitleri ve moda bebek örgülerine yer verdik. Bebek giyim modasında yazlık örgü modelleri yer alıyor her bahar başlangıcında.
Kız bebekleri için örülen bereler, örgü file elbiseler, örgü şapkalar, örgü patikler ve yeni sezonun en trend kız bebek papatyalı örgü elbiseleri ve papatya motifli bereler ve şapkalar, göz kamaştıran şıklığı ile bebeklerin güzelliğine şıklık katabilirsiniz.
Yeni moda örgü elbiseler kız bebeği için en şık tasarımlar yaz günlerinin en şık bebek modası örgüler.
Erkek bebek örgülerinde patikler, örgü şapkalar, örgü bere modelleri ve hırka çeşitleri erkek bebekler için yeni tasarım örgü modelleri.
Yılın bebek moda örgüleri tığ örgüsü ile örülen file elbiseler, çiçek motifli örgü bebek elbiseleri, motifli örgü yelek modelleri kız bebekleri için şık örgüler. İki şişle işlenmiş kız bebek örgü elbiseleri, kışlık ve yazlık bebek örgülerinin en gözde örgü örnekleri, diyebiliriz.



Papatyalı örgü bere, papatyalı örgü beyaz elbise modeli.
Yazlık örgü file bebek elbisesi modelleri örneği.

Kız çocukları için örgü kırmızı ceket-hırka modeli, örgü çizgili beyaz elbise modeli.
Kırmızı kuşaklı örgü kız çocuk elbise modelleri ile çocuk modasını renklendirin.

Kız bebekleri için işlenmiş en güzel örgü elbiseler, bereler ve örgü patik modelleri. 
Pembe beyaz tığ örgüsü kız bebek elbise örneği yapılışı. kız bebek örgü pembe beresi ve patik örneği.

Motif motif renkli kız bebek yeleği modeli.
Tığ örgüsü ile örülen renkli motifli kız bebeklerine yelek modeli. Pembe, turuncu, toz pembe motifli kız bebek yelek örneği modeli.

Tığ örgüsü ile yapılan bebek örgüleri.
Mor beyaz tığ örgüsü bebek modası. Bebeklerin şıklığını tamamlayacak örgü çeşitleri.

Tığ örgüsü papatyalı yazlık elbise kız bebekleri için işlenmiş eb güzel örgüler.
Yeni sezonun en şık bebek örgüleri, papatyalı tığ örgüsü kız bebek elbise modeli. papatya örnekli fileli kız bebek beyaz örgü elbise örneği yapılışı.

Bebek modası örgüler, erkek bebek modası örgü modelleri, ayakkabı, çorap ve örgü modası.
Papatyalı örgü kız bebek beresi. El örgüsü papatyalı beyaz bere modeli, örgü kız bebek etek modeli örneği, askılı örgü bebek elbisesi, tığ örgüsü kız bebek askılı elbise modeli.



Read more >>

Dekolteli Yırtmaçlı Abiye Elbise Modelleri

0 yorum
Yeni moda bayan abiyeleri sırt dekolteli ve yırtmaçlı tasarımlar, en çok tercih edilen elbiseler arasında yer almakta. 2013 yeni sezonu için yepyeni uzun abiye elbiseler, mini tek omuzlu abiyeler, sırtı açık gece kıyafetleri, tek omuzlu bayan abiye kıyafetleri, kuyruklu balık abiyeler, siyah uzun abiye elbiseler, önü kısa arkası uzun bayan abiyeleri ve bu yılın en şık tek omuzlu bayan elbiseleri ile zarafetinizi, şıklığınızı ve güzelliğinizi katmerleyecek olan abiye elbise modelleri.
Tek omuzlu bayan elbiseleri ve önü kısa arkası uzun bayan abiye elbiseleri farklı renkleriyle bütün vitrinleri süsledi bu yaz.
Yılın en gözde gece elbiseleri siyah taşlı modeller oldu. Ardından da, kırmızı sırt dekolteli transparan gece elbiseleri, göze çarpan modeller oldu diyebiliriz.
Parlement mavisi abiyeler ve turkuaz mavisi bayan abiye elbiseleri en çok beğenilen renkli abiyeler olduğu kesin.


Payetli çarpraz sırt dekolteli abiye modelleri pembe ve mavi renkler.
Derin yırtmaçlı sırtı açık gece elbise modelleri pembe ve mavi renklerin en çok tercih edilen bayan kıyafetleri. Sezonun en trend kıyafetleri sırt dekolteli yırtmaçlı pembe ve mavi elbiseleri. 

Sırtı açık uzun mavi abiye elbise modeli.
Yeni sezonun en trend mavi dekolteli abiye modeli. 2013 abiye elbiseleri şıklığınıza renk katacak modeller.

Tek omuzlu taşlı fuşya abiye elbise ile su yeşili tek omuzlu yırtmaçlı abiye modeli ile şıklığınıza renk katabilirsiniz.
Fuşya rengi tek omuzlu dekolteli abiye modeli, su yeşili sırt dekolteli abiye elbise ile gece davetlerinin en güzel şık bayanı siz olacaksınız.

Saten siyah straplez abiye elbise modeli.
Yeni sezonun en şık siyah abiyeleri. Bayan giyiminde siyah asil renk olduğu için tercih edilen elbise renklerinin en başında gelen modeller dir.

Sırtı çarpraz siyah bluz modeli.
Yeni moda sırt dekolteli siyah bluzlar özel günlerde klasik veya abiye tarzınızla tamamlayacağınız  şık tasarımlardan biri.

Vizon rengi gülleri ile zarif siyah uzun abiye elbise 2013 modası.
Yeni model siyah uzun abiye elbisenin göğsündeki vizon rengi güller şıklığının en faklı detaylarında biri.

Siyah straplez abiye elbise modelleri ile mezuniyet balolarına katılarak şıklığınızı la dikkat çekebilirsiniz.
Siyah kısa elbiseyi, ince topuklu siyah abiye ayakkabı ile şık bir kombin yaratabilirsiniz.

Tony Bowls bayan abiye elbiseleri siyah yırtmaçlı model.
TonyBowls siyah yırtmaçlı uzun elbise modelleri yeni sezonun en şık  tasarımları 2013 modası.

Siyah mini elbise ile bir iş toplantısına, yemeğe ve mezuniyet balo törenlerine katılabilirsiniz.
Yılın en şık siyah abiyeleri. Siyah mini kapri kol abiye elbise modeli.

Swarovski taşlarla süslenmiş siyah balık abiye modeli,
uzun yarasa kolları ile bütün dikkatleri toplayan şık modellerden biri. Yarasa kollu siyah taşlı abiye elbise ile tarzınıza renk katabilirsiniz..

Pembe desenli siyah askılı abiye modeli.
Askılı siyah bayan abiye elbise modelleri ile kokteyl gecelerine ve gece davetlerine katılarak bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Krem rengi çiçekleriyle göz kamaştıran, siyah abiye elbise modeli.
Straplez uzun desenli abiye elbise modelleri ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Jovani bayan koleksiyonunda transparan yırtmaçlı siyah gece elbisesi, yer alıyor.
Bayan giyimi modelleri arasında, jovani transparan gece kıyafetleri yer almaktadır. Bu sezonun en şık siyah abiyeleri yırtmaçlı ve uzun modeller.

Siyah beyaz balık abiye elbise modeli.
Yeni model siyah uzun abiye modeli ile muhteşem bir gala gecesine katılabilirsiniz. Yılın en şık balık abiye elbisesi. Siyah renkli bayan abiye elbiseleri ile topuklu siyah ayakkabı kullanabilirsiniz.

Siyah uzun abiye elbiseler göğüs dekoltesi ve şıklığı ile göz kamaştıran model.
Kuyruklu siyah bayan abiye elbiseler düğün, nişan, mezuniyet törenlerinin vazgeçilmez elbise modelleri dir.

Read more >>

Dantelli, Fırfırlı Yatak Örtüsü Modelleri

27 Haziran 2012 Çarşamba 0 yorum
Yeni sezonun en trend dantel yatak örtüleri modelleri. Yatak odası dekorasyonlarında yatak örtülerinin önemli yeri vardır. Yatak odaları dekorasyon modellerinde renkler önemli yer tutar her zaman.
Yatak örtülerinde, de öyledir. Yatak odası dekoru,na en uygun yatak örtüleri, tercih edilir. Kırmızı dantel yatak örtüleri, genelde yeni evlenen gelinlerin tercihi olur. Ama kırmızı sevenlerin de vazgeçilmez renkleri yatak odalarında da her daim var olan renklerden dir.
Yeşil yatak örtüleri ve kalpli kırmızı dantel yatak örtüleri, sarı güllü yatak örtülerinde danteller ve tüller le süslenmiş modeller, bu senenin modası.
Beyaz dantelli yatak örtüleri, yatak odası dekorasyonlarında her daim şıklık katan modeller ve renkler dir. Gri renkli dantel yatak örtüleri ile muhteşem yatak odası dekorasyonu tamamlayabilirsiniz.


Beyaz kuğu gibi yatak örtüsü modelleri,
Beyaz renkleri sevenlerin tercihi, kuğu gibi beyaz dantelli yatak örtüsü modeli, olabilir. 2013 sezonunun yatak örtüsü modelleri fırfırlı kabarık dantel yatak örtüsü modelleri.

Dantel detaylı, kırmızı fırfırlı yatak örtüsü modelleri.
Yeni model fırfırlı kırmızı dantel yatak örtüsü modelleri, ile muhteşem yatak odası dekorasyonu tamamlayabilirsiniz. Yatak odalarının şıklığı ve zarafeti dantel yatak örtüleri ile katmerlenebilir.

Sarı güller le toplanmış beyaz tüllerin. tıpkı bir gelin gibi sarı yatak örtüsü modeli.
Dantellerle süslenmiş sarı yatak örtüsü modeli, yatak odası dekorasyonunda şıklık yaratan modellerden en güzeli. Yeni model süslü dantelli yatak örtüleri, etrafına tüller le bir gelin gibi süslenmiş sanki. .

Aşkların ve romantik anların yaşandığı yatak odalarının aksesuarı kırmızı kalpli dantel yatak örtüsü.
Kalpli kırmızı dantel yatak örtüsü modelleri çeyizlik ve yatak odalarının zarafeti. Yeni moda kalpli kırmızı yatak örtüsü modeli, çok şık ve zarif bir  tasarım.

Dantel detaylı sarı yatak örtüsü modeli.
Yeni sezon dantelli yatak örtüleri yatak odalarının şıklığını tamamlayan aksesuarlar. En şık yatak örtüleri için dantellerle tasarlanmış renkli tüller ve satenler süslenerek muhteşem yatak örtüleri elde edebilirsiniz.

Dantel tasarımlı gri yatak örtüsü modeli.
Fırfırlı gri tüller ile tasarlanmış dantel detaylı yatak örtüsü modeli çeyiz sandıklarına ve yatak odalarına zarafet katacak en şık model. Yepyeni yatak örtüsü modelleri dantelli gri model, şık ve zarif tasarım.

Read more >>

Tek Omuzlu Uzun Abiye Elbise Tasarımları

26 Haziran 2012 Salı 0 yorum
Kadın abiye kıyafetleri 2013 modası tek omuzlu elbiseler, hep gündemde oldu. Mendil etekli bayan abiyeleri ve tek omuzlu bayan elbiseleri gece davetlerinin ve en özel günlerin tercih edilen modelleri.
Yeni moda bayan kıyafetleri tek omuzlu elbiseler, balık abiye elbiseler, kuyruklu abiye elbise modelleri, önü kısa arkası uzun bayan elbiseleri, yeni sezonun en gözde modelleri diyebiliriz.
2013 sezonunda da sıkça görebileceğimiz modellerden tek omuzlu abiye elbiseler, daha uzun yıllar güzelliğinizi katmerleyecek modellerden diyebiliriz.
2012 yılında en çok tercih edilen modeller tek omuzlu elbiseler ve balık elbise çeşitleri.
En şık gece elbisesi modellerini abiye şık ayakkabılarla kombinler yaratarak kullandığınızda istediğiniz şıklığı elde edebilirsiniz.



Pudra rengi uzun askılı abiye modeli.
Pudra rengi balık abiye modeli zarif şık bir model.
Tek omuzlu uzun abiye modelleri.
Lacivert desenli tek omuzlu bayan abiye modelleri 2013 modası elbise.

Su yeşili straplez uzun abaiye elbise modeli.
Bayan giyim koleksiyonunda yer alan uzun abiyeler arasında su yeşili bayan elbisesi dikkat çeken modellerden bir tanesi.

Pudra rengi uzun straplez abiye elbise kat kat eteği ile göz kamaştıran tasarıma sahip bir model.
Kitap sayfası gibi kat kat pudra rengi uzun abiye modeli.

Tek omuzlu mendil etekli füme rengi abiye şık ve zarif.
Yeni moda tek omuzlu abiye elbiseler renk ve modelleriyle büyüleyici güzelliğe sahip modeller.

Pudra rengi straplez uzun abiye elbise modeli sade ve çok şık bir tasarım.
Bayanların sade bir kıyafet seçimi bu uzun elbise olabilir. Yılın en şık bayan kıyafetlerinden pudra rengi uzun abiye tasarımı ile düğünlere katılabilirsiniz.

Tek omuzlu mavi uzun abiye elbise taş işlemesiyle göz kamaştıran bir model.
Swarovski taşlarla süslenmiş mavi tek omuzlu bayan elbisesi çok şık ve zarif bir model. 

Çarpraz askılı mavi bayan abiye elbisesi savrulan eteği ile çekici bir model.
Yeni moda kuyruklu mavi elbise modeli yılın en trend modellerinden.

Saçaklı eteği ve belindeki taşlarıyla dikkat çeken gece elbisesi modeli.
Bayan giyiminin en şık gece kıyafetleri, mavi saçaklı mini elbise modeli ile gece davetlerinin en güzel bayanı siz olun.

Parlement mavisi straplez abiye elbise tasarımı.
Dar kesim straplez parlement mavisi gece kıyafeti yeni sezonun en şık straplez abiyeleri.

Swarovski taşlı tek askısıyla şık mavi abiye modeli..
Tek omuzlu parlement mavisi uzun abiye elbise ile kokteyl, düğün, nişan ve gece davetlerine katılabileceğiniz , en şık zarif abiye modeli.

Yeşil yırtmaçlı uzun abiye elbise en şık modellerden biri.
Yeni model uzun yeşil abiyeleri taşlı takılar ve aksesuarlar la tamamlayabilirsiniz. Pile pile yeşil uzun abiye kıyafet , taşlı takı çeşitleri ile tamamlanmış bir kombin.

Gece mavisinin en şık modelleri straplez  uzun abiye modeli.
Uzun straplez gece mavisi abiye elbise belindeki pırlantalı broş ayrı bir şıklık katmış.

Yeşil tek omuzlu mini elbise modeli, simetrik kesimiyle şık yeşil abiye modeli.
Tek omuzlu yeşil mini abiye elbise gece davetlerinin vazgeçilmez modası elbise örneklerinden biri.

Tek omuzlu şifon abiye elbise yaz modasının en şık modelleri.
Mini tek omuzlu desenli elbise modeli ile nişan ve düğün davetlerine katılabilirsiniz.

Read more >>

Yazlık Bayan Elbise Modelleri

23 Haziran 2012 Cumartesi 0 yorum
Yeni sezon bayan giyiminde şifon yazlık elbiseler, keten elbise çeşitleri, sırt dekolteli baharlık ve yazlık elbiseler, straplez mini bayan elbise modelleri ile yaz sezonunda rahatlığı ve şıklığı arayan bayanların tercihi yazlık modelleri bir araya getirmeye çalıştık,
Bayan giyim koleksiyonunda yazlık kıyafetlere, şifon yazlık elbise modellerine ve dekolteli elbise çeşitlerine yer vermeye çalıştık.
Çiçek desenli yazlık elbiseler, fırfırlı şifon yazlık elbise modelleri, yarasa kollu yazlık elbiseler, eteği fırfırlı şifon bayan elbiseleri ile şıklığı yaşamak isteyen bayanların beğenisine sunmaya çalıştık.
İlkbahar ve yaz modası bayan giyiminde şifonlara yer verilmiş, sezonun en şık koleksiyonu yazlık elbiseler, Zara bayan giyiminde uzun elbiseler, kısa elbise modelleri, zara şifon elbise modelleri ile şıklığı sizde yakalayabilirsiniz. Zara yazlık elbiseler. zara bayan elbiseleri.



Yazlık kırmızı bayan elbise modeli, straplez kırmızı bayan elbisesi.
Plajda, kafelerde, gezmede ve günlük kullanım için en şık yazlık elbise çeşitleri. Kırmızı kısa yazlık elbise modeli yeni sezonun en şık modellerinden.
Sırt dekolteli uzun elbiseler, hem özel günlerin hem de günlük kullanımın modası bayan elbise modası.
Yeni sezon dekolteli abiye elbise modelleri, sırt dekolteli bayan elbiseleri, sırt dekolteli yırtmaçlı elbiseler 2012 yılının en trend bayan giyimi olmuştur.


 Çiçek desenli fırfır etekli yazlık bayan elbiseleri.
Yaz sezonunda şifon bayan kıyafetleri, kısa yazlık elbiseler, mini bayan elbise çeşitleri ve çiçek desenli bayan elbise modelleri yaz için en ideal bayan kıyafetleri.
Straplez siyah elbise pembe çiçekleri ile şıklığı tamamlayan bir desene sahip .
Fırfırlı eteği, pembe çiçekleri ve siyah şifon bayan yazlık elbisesi, oldukça şirin ve zarif bir model.
Siyah şifon elbise desenli eteği ve yarasa kolu ile cezbedici bir tasarım.
Mavi siyah şifon yazlık elbise, tam bir yaz modası bayan kıyafeti. 
Sırt dekolteli yazlık bayan elbiseleri yırtmaçlı, uzun ve göğüs dekolteli mavi elbise.
Yeşil astarlı yırtmaçlı askılı elbise sırt dekoltesi ile büyüleyici bir tasarıma sahip bir model. Bayanların şıklığını tamamlayan dekolteli elbiseler özel günlerin vazgeçilmez klasik giyim tarzı. 
Şifon kırmızı bayan elbisesi desenli eteği ile şıklık kazanmış bir model.
Yazlık bayan giyimlerinde şifon ağırlıklı tasarımlar bu sene çok moda. Desenli şifon bayan elbiseleri kısa, uzun ve mini yazlık elbise çeşitleri kadınların ilgisini çeken modeller. 
Boyundan askılı yazlık desenli elbise modeli.
Kısa desenli yazlık elbiselerin rahat kullanımı ve şıklığı keyifli bir yaz geçirecek bayanlara.

Kırmızı straplez mini bayan elbisesi modeli.
Mini straplez seven bayanların ilk tercihi olabilir. Yaz sıcaklarının yoğunluğu dolayısıyla mini elbiselerin daha rahat ve serin tutabileceği şık modeller tasarlanmış yaza özel. 

Tek omuzlu, drapelerin yanlara doğru açılımı, mavi saten elbiseye zarafet katmış.
Tek omuzlu mavi saten elbise gece davetlerinin ve eğlencelerinin tercih edilen şık modelleri arasında yer alıyor.

Mini genç kız elbiseleri, yazlık straplez, mavi fiyonk detayı ile şık bir yaz modası.
Straplez mini beyaz yazlık elbise modeli, yeni sezonda günlük ve partilerde de kullanılabilir bir tasarım.

Zara koleksiyonunda bayan yazlık elbiseleri desenli şifon modellere yer verilmiş.
Yeni sezonda zara bayan giyim koleksiyonunda şifon tasarımlar, desenli yazlık elbiseler bu yılın en trend kadın giyimi.

Pembe straplez bayan yazlık elbise modeli.
İnce şifonlar yazlık elbiselere ne kadar çok yakışıyor. Yeni sezonun en güzel yazlık bayan elbise modelleri.

Askılı göğüs dekolteli desenli bayan elbisesi.
Desenli elbiselerin yaz mevsiminde daha çok tercih edildiğini biliyoruz.

Read more >>