İnci Boncuklu, Kristal Taşlı Gelin Tacı Modelleri

24 Mayıs 2012 Perşembe
Evlilik karalarının verildiği, verilmiş karaların evliliklere dönüştüğü bu aralar, evlilik hazırliğının da başlaması demektir. Düğün dernek, gelinlik, damatlık, derken tabi ki, gelinlerin özel alışverişlerini, gelin aksesuarları'nı unutmamak gerekli.
Gelin adaylarının gelinlik araştırması, halen sürüyorsa eğer, gelinli aksesuarı taçlar'ı da unutmayın derim.
Eskiden; gelinlik taçları, tek bir çizgide, çok fazla seçeneği olmazdı sanırım ama artık, gelin taçları çeşitlerinde yüzlerde seçenekler, çok fazla ışıltı ve pırlantaların yer aldığı, gelinlik aksesuarları'nın en şık gözde taç modelleri.
Gelinlerin saçlarına çok yakışacak olan inci boncuklu taçlar ve renkli kristal taç çeşitleri, aynı zamanda, gelinlikler'i ile de çok uyumlu bir kombin olacaktır.
Pırlantalı gelin taçları, kristal taçlar ve ışıl ışıl taşlı gelinlik taçları, seçeceğiniz gelinlikler le o özel güne yakışır bir şıklığı yakalamak size kalmış.


İnci boncuklarının dizelendiği gelinlik tacında çok hoş yepyeni örgülü tasarım.
Gelin başında incili taçlar ile modern zarif bir gelinlik, kuğu gibi çok şık bir gelin, sizde olmak istemezmiydiniz bu güzellikte.

Renkli kristallerin incilerle buluştuğu muhteşem gelin taç modeli.
İnci boncuklarla kristal taşları bir arada, gelinlerin saçlarında görmek isteyen, yeni evlenecek gelin adayları için çok özel tasarımlar.
İncilerin ve pırlantaların gelin taçlarına ne kadar çok yakıştığı bir model.
İncisiz, pırlantası gelin olmaz, değilmi gelin adayları. Eğer sizde pırlantalı inci taçları gelinliğinize uygun bulduysanız, bu modeli tercih edebilirsiniz.

Pırlantaların ve incilerin, osmanlı işleme desenleri ile gelinlerin saçlarında hayat bulacak.
Altın sarısı rengi ile pırlantaların, inci boncukları'nın gelinliklere bambaşka bir hava kattığı, ışıltı verdiği, incili pırlantalı gelin tacı örneği.

Pırlanta kelebekli gelin tacı modeli. Kelebekli taşlı gelinlik taç modelleri.
Gelinlikler'in en gözde aksesuarı taç tasarımları, gelinlerin şıklığına ışıltı katacak pırlantalı gelin taç modelleri.

Pırlantalı gelin taçları'nın gelinliklere çok yakıştığı bir gerçek.
Yepyeni modelleri ile göz dolduran pırlantalı gelinlik taçları'nda bir çok farklı seçenekleri ile gelin adaylarının ilgisini çekebilir.

Pırlantalarla tasarlanmış gelin taçları.
Gelinlik aksesuarları pırlantalı taçlar, zarif gösterişli gelinlikleri tamamlayan en önemli aksesuarlarından. Gelinliklerin bir parçası olarak tasarlanan gelin tacı, istenilen model ve farklı tasarımlarla göz kamaştıran şıklıktalar.

Kristal taşlı gelin tacı modelleri.
Gelinlerin tacı artık pırlantalar ve kristal taşlarla tasarlanmaktadır. Işıltıyı seven gelin adaylarına  kristal taç modellerini önerebilirim, çünkü artık gelinlik taçları taşlı ışıl ışıl.

2 yorum:

Unknown dedi ki...
17 Mart 2016 02:43  

Fiyat öğrenmek istiyorum

Unknown dedi ki...
17 Mart 2016 02:45  

Fiyat öğrenmek istiyorum

Yorum Gönder