Carlo Pignatelli Erkek Modası Damatlık Modelleri

31 Mayıs 2012 Perşembe 1 yorum
Erkek modası Carlo Pignatelli koleksiyonunda damat adayları için yeni bir tarz yakaladık. Evlilik hazırlıkları büyük sıkıntı olmaktan çıktı artık diyebiliriz.
Mağaza Mağaza dolaşmak yerine, Carlo Pignatelli erkek giyim modasında modern damatlıklar, takım elbise modelleri, damat yelek modelleri, damatlık papyon çeşitleri, yeni sezon damat kıyafetleri, damatlık yelekler, desenli damat yelekleri, damatlık simli yelekler ve kravat modelleri evlilik hayallerini gerçeğe dönüştürmek için Carlo Pignatelli markasını tercih edebilirsiniz.
Erkek giyim trendleri takım elbiseler renk ve yeni modelleri ile erkeklerin çok ilgisini çekebilecek şık tasarımları paylaştık.
Carlo Pignatelli koleksiyonu klasik giyinmeyi ve modern çizgileri ile de göz dolduran Carlo Pignatelli tasarımları çok şık modern giyim tarzı. Erkek modası Carlo Pignatelli en gözde damatlık takım elbiseleri..


Yeni evlenecek çiftlerin Carlo Pignatelli koleksiyonuna bir göz atmalarını önerebiliriz.
Gelin ve damat adayları için çok özel tasarlanmış damatlıklar ve gelinlik modelleri Carlo Pignatelli satış noktalarında bulunmaktadır.

Tek düğmeli ceketi, sade ve şık gömlek, pantolon modelleri ile mükemmel damatlık takım elbisesi  kombinlenmiş. Beyaz ve siyah gömleklerin de sıkça yer aldığı bu koleksiyon damatların çok ilgisini çekebilir.

Carlo Pignatelli damatlık takım elbiseleri, koyu renkler öne çıkan modeller arasında. Gri ve açık tonların damat kıyafetleri,  yaz sezonu için iyi bir seçim olabilir. Carlo Pignatelli erkek giyimi, şık ve modern tasarlanmış damat yelekleri, pantolon modelleri, erkek ceket ve gömlek tasarımları, kravat renkleri ve çeşitleri, evlilik kararı vermiş beylere sunulan son moda erkek kıyafetleri.

Siyah takım elbiseler, her zaman dikkat çekici olmuşlardır ve en çok tercih edilen erkek modası renkleri olarak bilinir. Carlo Pignatelli erkek giyimi trendleri, koyu renkli takım elbiseler, siyah erkek gömlekleri, siyah kravat modelleri, damat yelekleri ve en şık erkek pantolon renkleri.
Evlilik hayalleri kuran genç kızların ve erkeklerin hayalini gerçekleştiren Carlo Pignatelli koleksiyonu. Damat adaylarına özel tasarımlar ve gelin adayları için en şık gelinlikler Carlo Pignatelli markası ile düşlerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. En trend damatlıklar ve damat ayakkabıları ile çok şık bir kombin yaratabilirsiniz.
Yazlık damatlıklar beyaz ve açık tonlu damat kıyafeti renklerini tercih edebilirsiniz. Beyaz damatlık elbise'nin saten pudra rengi biyeleri ve kravatı ayrı bir şıklık yaratmış. Beyaz damatlık takım elbise damat adayları için modern, göz alıcı şıklığı ile dikkatlerini çekecek tasarımlardan bir örnek.

Siyah kravatlar ve siyah takım elbiseler erkeklerin favori rengi ve giyim tarzı diyebiliriz. Carlo Pignatelli damatlık takım elbiseleri, beyaz gömlekler ile şık kombinasyonlar tamamlanmış. Siyah renkli takım elbiseler kışlık kombinlerin arasında yer alsa da yazlık siyah damatlık modelleri de tercih edilebiliyor.

Damat yelekleri, kravat renkleri ile mutlaka uyumlu olması gerekir. Carlo Pignatelli  koleksiyonunda kravat çeşitleri ve damat yelek modelleri ile farklı kombinler hazırlanabilir. 

Carlo Pignatelli koleksiyonunda damatlık yelekler ve kravatlar desenli, takım elbiseler sade şık modellere yer verilmiş.
    Yeni sezon damatlık elbise modelleri, siyah, gri, lacivert, beyaz ve krem rengi damat elbiseleri Carlo Pignatelli tasarımları.

Carlo Pignatelli koleksiyonunda göze çarpan modeller arasında , parlak kumaşlı damat takım elbisesi modelleri yer almaktadır. Klasik erkek giyim modası Carlo Pignatelli erkek giyim modelleri2ne yer verildi.
Damat kıyafetleri takım elbise çeşitleri, renkli kravatlar, desenli kravat modelleri, desenli damat yeği çeşitleri ve daha bir çok erkek giyim trendlerini Carlo Pignatelli koleksiyonunda bulabilirsiniz.
Damatlık takım elbiseler gri ve siyah modellere yer verilmiş Carlo Pignatelli defilesinde.
Yeni model erkek takım elbiseleri damatlar için özel tasarlanmış modeller. Gri damatlık elbise modelleri, siyah damatlık elbise takımı çok şık ve parlak kumaşlardan hazırlanan en trend Carlo Pignatelli koleksiyonu.  

Carlo Pignatelli erkek giyiminde muhteşem damatlık elbise takımları yer alıyor.
Yeni evlenmeye karar veren damat adaylarına sunulan takım elbiseler arasında, bordo desenli parlak ceket, siyah kravat, kravat iğnesi, siyah gömlek ve siyah pantolon Carlo Pignatelli erkek koleksiyonunda bulunan, en şık damatlık kombinleri, takım elbise çeşitleri, bulunmaktadır.



Read more >>

Çift Açılımlı Tenteler, Körüklü Mafsallı Tente Sistemleri

30 Mayıs 2012 Çarşamba 2 yorum
Yaz geldi güneş yakıcı sıcak yüzünü göstermeye başladı. Çay bahçelerinin, kafeteryaların ve ve otellerin ön giriş kapıları tente sistemleri ile kapatılabilir. Körüklü tente modelleri ile yaz bahçesinin üstünü tamamen kapatabilirsiniz.
Karpuz tente sistemi pencere dış cephesine uygulanabilir. Her mevsim korumalık yaptığı pencerelere modern hava katan renkli tente sistemleri, mekanın dış görünümüne de şıklık katıyor.
Çİft açılımlı otomatik tente modelleri, geniş alanların kullanım şeklini daha aktif hale getirebiliyor yeni tente sistemleri.
Tente renklerinde kırmızı, yeşil ve sarı renkli tenteler daha çok tercih edilen renklerden dir. Körüklü tente tasarımları, raylı otomatik tenteler, çift açılır tente modelleri.

Çift açılır tente dekorasyonu, plajlarda ve açık alanlarda  tercih edilen bir güneşlik sistemi.  Brandaların ve çadırların da zaman zaman yer aldığı kapm yerleri, piknik alanları ve plajlar.
Sessizliğin hakim olduğu, tente altında bahçe keyfi. Tente sistemlerinde rahatlığın ve modern yaşamın bir parçası olan tenteler, artık her mevsim bizimle.
Sabit ayaklı tente sistemleri, çay bahçesine ve kafeterya açık alanlarına uygulanan tente sistemi, yaz aylarının en çok tercih edilen güneşlik trendleri. 
 Turuncu tenteler, bu mekanın terasına çok yakışmış ve daha modern ve aktif hale getirmiş turuncu tente sistemi. Büyük ve geniş alanların üstü kapatma koşulunu tente sistemleri ile tamamlayabilirsiniz.
Terasların daha kullanışlı ve konforlu olabilmesi için, sabit tente uygulaması yapabilirsiniz. Sabit ayaklı tente dekorasyonu teraslara uygulanan bir sistem. Her zaman kullanabileceğimiz bir terası veya balkonu sabit tentelerle daha dekoratif hale getirebiliriz.
Otellerin pencere ve kapı girişlerinde tente sistemleri uygulanmış.
Yeşil tente modelleri ile bu mekan daha modern ve bakımlı hale getirilmiş. Körüklü küçük tente modelleri ve pencere dışı tente uygulamasında, karpuz tenteler kullanılmış 
Güneşin tepeden vurduğu saatlerde hep kapalı yerlerde kalmak yerine, Tente sistemleri sayesinde, günün her saatinde teraslara ve balkonlara rahatça çıkabilirsiniz artık.
Kapı girişlerinin tente kapatma işlemleri ile daha rahat kullanımı sağlanabilir. 
Evlerin teras katına güneşlik düşünebilirsiniz, gelen yaz mevsimi dolasıyla.
  Pencerelerin dış cepheleri için de tente sistemi tercih edebilirsiniz. Yaz güneşinin kuvvetli sıcaklarından etkilenmemek için, tente sistemleri uygulayabilirsiniz.

Read more >>

D'S Damat TWN Erkek Kravat Modelleri

29 Mayıs 2012 Salı 0 yorum
Erkek giyimi D'S damat koleksiyonunda en trend kravatlar, kol düğmeleri, cep mendilleri ve daha bir çok erkek aksesuarları yeni sezonun alıcılarını bekliyor.
TWN kravat modelleri, yeşil, kırmızı, desenli kravat modelleri, yeşil, kahverengi, kırmızı çizgili kravatlar, mavi çizgili kravat modelleri, en şık kol düğmeleri damat adaylarına ve şık giyinmeyi seven beylere sunulan 2012 D'S koleksiyonu.
Yeni sezon erkek giyimi D'S damat yaz koleksiyonunda yüzlerce çeşit takım elbiseler, erkek gömlekleri, pantolonlar, ceket modelleri, Damatlık takım elbiseler, damatlık yelekler, gömlek çeşitleri yen dünya evine girecek damat adaylarına sunulan en şık kravatlar ve kol düğmeleri yer alıyor, bu sayfamızda.
Son moda erkek giyimi D'S damat koleksiyonunda damatlıklar 2012 modası yepyeni tasarımları bulabilmek mümkün.


Damat adayları için yeşil kravat modeli.
D'S Damat TWN kravat renk ve modelleri erkeklerin klasik giyim tarzının en şık kravat tasarımları. Yeni sezon erkek  giyim trendleri klasik ama modern çizgileri ile kadınların beğenisini kazanan D'S erkek modası.

Erkek aksesuarlarının en şık kravat tasarımları, beyaz kravat D'S TWN koleksiyonunda. yer alan damatların en gözde aksesuarı, kravat koleksiyonu.
Beyaz kravatları kombine etmek çok kolay. Koyu renkli takım elbiselerle, siyah ceket ve pantolonla çok şık duracaktır. Erkeklerin en çok sevdikleri renk beyaz kravat çeşitleri.

Çizgili kravatlar klasik tarzda olsalar da, her daim tercih edilen desenlerden bir tanesi.
Sade ve şık gömleklerin ve takım elbiselerin aranan kravatları çizgili modeller. D'S damat erkek giyiminin en gözde erkek aksesuarı kravatlar.

Esmer erkeklerin tercihi olur çoğu kez sarı kravat kullanmak. Açık tonların en trend şık kravatları sarı olanlardır. Koyu renkleri çok sevmeyenler, sarı kravatlar, beyaz, yeşil, lila ve daha bir çok kravat çeşitlerini tercih edebilirler, özel günlerde ve davetlerin olduğu mekanlarda.
Genellikle damat adayları tercih eder kırmızı kravat renklerini. Yada özel günlerin ve davetlerin modern şık giyim modası kırmızı kravat kombinleri. D'S damat erkek aksesuarı kırmızı kravatlar.

Desenli D'S damat kravatları, sade renk gömleklerin ve şık takım elbiselerin en gözde aksesuarı kravatlar. Sade renkli kravatlar kadar, desenli kravatlar da erkeklerin şıklığını tamamlayan aksesuarlar dır.

TWN erkek modası kol düğmeleri, kravat modelleri, ve cep mendili çeşitleri özel kutusu ile damat adaylarına sunulmuştur. Bordo TWN kravat modeli ve şık kol düğmeleri erkeklerin aksesuar koleksiyonuna renk katacaktır.

D'S damat erkek aksesuarları desenli kravatlar ve kol düğmeleri. Lacivert desenli D'S  erkek kravatı hem çok şık bir tasarım, hem de bu sezonun en yeni modellerinden.

Erkek aksesuarları kol düğmeleri, kravat çeşitleri ve cep mendilleri damat erkek giyim koleksiyonunda. Yeni sezonun en trend kravatları  kareli, çizgili ve sade renkli kravatlar, daha çok tercih edilen modeller arasında. 

Damat erkek modası aksesuar kravat çeşitleri, Bordo  kravat ile siyah ceket pantolon ve siyah gömlek ile çok şık bir kombin  yaratılabilir. Şık giyinmenin yeni adresi damat erkek giyim markası.
Bordo çizgili siyah kravat modeli, damat erkek giyimi  koleksiyonunda bulunan en şık kravatlardan biri. Yeni moda çizgili kravatlar, diğer desenlerden daha modern ve daha şık bir tasarım.

Mavi çizgili siyah kravat, modern takım elbiseler ile çok şık kombinler tamamlanabilir.
Koyu renkli giyinmeyi seven beyler, mavi tonları ile siyah desenli kravatları tercih edebilirler.
     Erkeklerin özel günlerde şık ve daha klasik giyindikleri için, kravatlara mutlaka ihtiyaç duyacaklar dır.

D'S damat erkek giyim modası, desenli kravatlar, cep mendilleri, kol düğmeleri ve daha bir çok erke aksesuarları sunmuştur, damat erkek giyimi.
Turkuaz mavisi DAMAT kravat modelleri.
Damat adaylarının mükemmel klasik giyim tarzına yakışır kravatlar tasarlamış DAMAT ERKEK GİYİM KOLEKSİYONUNDA..
TWN kravatlar erkek modası, damat adaylarının şık aksesuar kravatları. Damatlar özel günün modern giyim tarzı ile en şık kravatları tercih ederler. Bordo desenli TWN kravatı.

Read more >>

İnci Boncuklu, Kristal Taşlı Gelin Tacı Modelleri

24 Mayıs 2012 Perşembe 2 yorum
Evlilik karalarının verildiği, verilmiş karaların evliliklere dönüştüğü bu aralar, evlilik hazırliğının da başlaması demektir. Düğün dernek, gelinlik, damatlık, derken tabi ki, gelinlerin özel alışverişlerini, gelin aksesuarları'nı unutmamak gerekli.
Gelin adaylarının gelinlik araştırması, halen sürüyorsa eğer, gelinli aksesuarı taçlar'ı da unutmayın derim.
Eskiden; gelinlik taçları, tek bir çizgide, çok fazla seçeneği olmazdı sanırım ama artık, gelin taçları çeşitlerinde yüzlerde seçenekler, çok fazla ışıltı ve pırlantaların yer aldığı, gelinlik aksesuarları'nın en şık gözde taç modelleri.
Gelinlerin saçlarına çok yakışacak olan inci boncuklu taçlar ve renkli kristal taç çeşitleri, aynı zamanda, gelinlikler'i ile de çok uyumlu bir kombin olacaktır.
Pırlantalı gelin taçları, kristal taçlar ve ışıl ışıl taşlı gelinlik taçları, seçeceğiniz gelinlikler le o özel güne yakışır bir şıklığı yakalamak size kalmış.


İnci boncuklarının dizelendiği gelinlik tacında çok hoş yepyeni örgülü tasarım.
Gelin başında incili taçlar ile modern zarif bir gelinlik, kuğu gibi çok şık bir gelin, sizde olmak istemezmiydiniz bu güzellikte.

Renkli kristallerin incilerle buluştuğu muhteşem gelin taç modeli.
İnci boncuklarla kristal taşları bir arada, gelinlerin saçlarında görmek isteyen, yeni evlenecek gelin adayları için çok özel tasarımlar.
İncilerin ve pırlantaların gelin taçlarına ne kadar çok yakıştığı bir model.
İncisiz, pırlantası gelin olmaz, değilmi gelin adayları. Eğer sizde pırlantalı inci taçları gelinliğinize uygun bulduysanız, bu modeli tercih edebilirsiniz.

Pırlantaların ve incilerin, osmanlı işleme desenleri ile gelinlerin saçlarında hayat bulacak.
Altın sarısı rengi ile pırlantaların, inci boncukları'nın gelinliklere bambaşka bir hava kattığı, ışıltı verdiği, incili pırlantalı gelin tacı örneği.

Pırlanta kelebekli gelin tacı modeli. Kelebekli taşlı gelinlik taç modelleri.
Gelinlikler'in en gözde aksesuarı taç tasarımları, gelinlerin şıklığına ışıltı katacak pırlantalı gelin taç modelleri.

Pırlantalı gelin taçları'nın gelinliklere çok yakıştığı bir gerçek.
Yepyeni modelleri ile göz dolduran pırlantalı gelinlik taçları'nda bir çok farklı seçenekleri ile gelin adaylarının ilgisini çekebilir.

Pırlantalarla tasarlanmış gelin taçları.
Gelinlik aksesuarları pırlantalı taçlar, zarif gösterişli gelinlikleri tamamlayan en önemli aksesuarlarından. Gelinliklerin bir parçası olarak tasarlanan gelin tacı, istenilen model ve farklı tasarımlarla göz kamaştıran şıklıktalar.

Kristal taşlı gelin tacı modelleri.
Gelinlerin tacı artık pırlantalar ve kristal taşlarla tasarlanmaktadır. Işıltıyı seven gelin adaylarına  kristal taç modellerini önerebilirim, çünkü artık gelinlik taçları taşlı ışıl ışıl.

Read more >>

Dilimli Dantel Fiskos Masa Örtüleri

23 Mayıs 2012 Çarşamba 0 yorum
Yeni dantel masa örneklerinden tasarlanan motifli örtüler ve dilimli dantel masa örtüleri'nin çeyizlerde, fiskos sohbet masalarında ve çayınızı yudumlayacağınız fiskos masalarında görmek istediğiniz, dantel örtüler, bunlar olamaz mı?
El emeği göz nuru çeyizlik danteller, çeyiz sandıklarındaki dantel masa örtüleri, belkide anne annelerimizden hatıra kalan sararmaya yüz tutmuş çeyizlik danteller, ne kadar değerli bir el emeği bir bilseniz, bunu ancak dantel işleyen ellere sormalı, bence dantelle ne kadar değerli el işlerimiz.
Çiçek renklerini danteller de görebilirsiniz. Örneğin; papatya motifli dantel masa örtüsü. Rengarenk çiçek motifleri ile tasarlanmış dantel masa örtüsü ile evinize değerli el işlerinin zerafetini sunabilirsiniz. Dantel örtüler ile evler artık daha modern ve çiçek bahçesi gibi efil efil çiçek kokuları esecek.


Yuvarlak masa örtüsünde motiflerle başlangıç yapılarak, elde edilen dantel masa modeli çok zarif şık bir örnek.

Motiflerle papatya çiçekleri dizelenmiş yanyana, bademli gri dantel örtü renkli papatyaları ile muhteşem bir dantel masa örtüsü tasarlanmış. 

Oval şömentablo dantel örtü.
Orta sehpalara ve masalara kullanabileceğiniz en şık dantel masa örtüsü modeli şömentablo.

Oval masalar için tasarlanmış oval dantel masa örtüsü örneği modeli.
Yeni moda dantel masa örtüsü modelleri oval masalar için işlenmiş bir masa modeli.
Yuvarlak dantel masa örtüsü örneği oldukça kolay anlatımlı bir model.
Yeni model masa örtüsü örneği zincirlerle baştan sona işlenerek tamamlanan fiskos dantel örtüsü.
Yıldızlı dantel fiskos masa örtüsü modeli.
Küçük halka motifli yıldızlı dantel masa örtüsü örneği çok şık gösterişli bir örnek.

Mini halka motiflerin bir araya getirilerek dilimli fiskos örtüsü işlenmiş.
Motifli dilim dantel masa örtüsü modelinde küçük halkalı motifler ve dantel dilimleri ile çok şık fiskos dantel örtüsü örneği.


Dilimli dantel masa örtüsü kıvrımlı saçakları ile şık bir model elde edilmiş.
Saçaklı dantel dilimli fiskos masa örtüsü modelleri. 

Motifli dantel masa örtüsü modeli.
Yuvarlak dantel motiflerinin biraraya getirilerek, çok şık bir masa örtüsü elde edebilirsiniz.

Yuvarlak dantel masa örtüsü modeli.
Dantellerin evlere ne kadar zarif bir görünüm kazandırdığını sizde fark ettiniz mi hiç.

Read more >>