Bebek Örgüleri, Kız Bebek Patik Modelleri

31 Ocak 2012 Salı 0 yorum
Bebek modasında kışlık bebek örgüleri ve bebek örgü patikleri çok önemli olsa gerek bebek anneleri için. En yeni model örgü patikler bebekler için tasarlanmış ve örülmüş. Bebek kışlık örgü modellerinde birbirinden modern patik örnekleri ve çeşitleri bulunmaktadır. yeni model bebek patikleri, en şık tığ örgüsü bebek patiği örnekleri de örülmüş yine bebekler için. Kız bebeklerine özel kurdeleli, fiyonklu örgü patik modelleri de hazırlanmış tabi ki. Dantelli kız bebek patik örnekleri ve kurdele fiyonklu örgü patik modelleri de yine kız bebeklerine özel işlenmiş tir. Sakallı iplerle hayvan figürlü örgü patik modelleri de çok ilgi çeken modeller arasında yer alıyor. Erkek bebek patikleri de sade ve şık tasarımlardan hazırlanmış. Mavi renk ağırlıklı erkek bebeklere patikler örülmüş. Koyu renkli örgü patikler de yine erkek bebeği için örülen patikler dir. İki şişle örülen patik modelleri ve tığ örgüleri yeni patik modelleri..


Sakallı örgü bebek patiği modelleri, Yeni model sakallı ip bebek patikleri örneği. 

Bebek modasında, inci boncuklu beyaz örgü patik örneği ve yapılışı, çok şirin incili beyaz örgü patik.

Bebek örgüleri, bebekler için beyaz tığ işi patik modeli.

Tığ örgüsü beyaz, fiyonklu bebek patikleri modeli, yeni model beyaz bebek patiği modelleri.

Mavi ahtapot örgü bebek patikleri modelleri, mavi erkek bebek patiği örneği, yapılışı.

Sakallı beyaz iplerle işlenmiş tavşanlı bebek patikleri modelleri, tavşanlı, sakallı beyaz örgü patik örneği.

İki şişle işlenmiş pembe kız bebek patiği örneği, modeli yapılışı. pembe kız bebek patikleri modelleri.

Dantelli, fiyonklu, beyaz, tığ örgüsü kız bebek beyaz patik örneği modelleri,  dantelli beyaz kız bebek patikleri.

Yandan düğmeli ugg örgü patik modeli, iki şişle örülen yandan düğmeli patikler 2012

İki şişle işlenen çarpraz bantlı kız bebek patik örneği, modeli.

Tığ örgüsü erkek bebek patik örneği, modeli. Açık mavi renkli tığ işi bebek patik modelleri.

Read more >>

Hotiç Bayan Çizme Koleksiyonunda Yeni Modeller

30 Ocak 2012 Pazartesi 2 yorum
Hotiç bayan kışlık ayakkabı, çizme koleksiyonunda farklı modelleri de bu kış yine sizlerle paylaştı. En yeni modelleri de bir arada defilelerinde sergileyen hotiç firmaları, sonbahar kış modası çizmeleri ve ayakkabı çeşitlerini tanıttı. Modayı yakından takip eden bayanlar önce kaliteyi, görselliği ve ayakkabı ve çizmelerde ki ayak rahatlığına önem vererek tercihlerini yaparlar. En şık yeni model hotiç çizme tasarımları, yine platformlu dizüstü çizmeler ve düz taban deri çizme modeller en çok beğenilen hotiç marka çizme örnekleri dir.



Siyah deri, kırmızı şeritli bayan kışlık çizme modelleri en çok konuşulacak bir model.
Yüksek topuklu, fermuarlı bayan çizme modelleri en şık tasarımlardan bir örnek.
Deri, hotiç çizme tasarımları yandan düğmeli en güzel çizmelerden yeni moda, hotiç  deri çizmeler.
Siyah düz taban beyaz taşlı bayan çizmeleri en şık modeller den biri.
Hotiç pudra rengi fiyonklu çizme modeli abiye tarzı bir tasarım.
Yandan düğmeli gri hotiç çizme modelleri bu sezon çok konuşulacak, çok şık  düz taban çizme örneği dir.
Hotiç gri dizüstü bayançizme modeli 2012 kataloğu.
Yüksek topuklu hotiç bayan çizmeleri yandan taşlı ve  dizüstü  yeni çizme  tasarımları, genç kızların da tarzı  hotiç platformlu çizme modelleri.
Dizüstü siyah deri hotiç çizme modelleri, düztaban hotiç deri bayan çizmeleri 2012 modası

Read more >>

Taç Marka Çİft Kişilik Nevresim Takımları

0 yorum
Yeni model TAÇ çift kişilik nevresim modelleri ve renkleri 2012 yeni katalog ürünleri olarak üretimi yapılmıştır. Yatak odaları dekorasyonu için rengarenk nevresimleri sıraya koyarız, değişik renkli nevresimleri, yatak odalarını güzelleştirmeye, nevresimlerle başlarız adeta. En şık model nevresimler TAÇ markası ile daha da şık ve zarif olduğu kesin. Çünkü renk uyumları taç nevresimde birbirlerine çok yakışan renkler tasarlanmış nevresim üzerinde. Yatak odalarını güzelleştiren taç nevresim çeşitleri, en zarif ve yeni moda çift kişilik nevresimler, yeni evlenecek çiftlerinde yatak odalarına mutlaka ki uğur ve şıklığı da beraberinde getirecekti inancındayız.En yeni model nevresim takımları ve renkleri TAÇ markasında daha da bir güzel bunu inkar edemeyiz tabiki. TAÇ nevresimler, sizlerle daha da güzelleşecek tir..


Turuncu, kahverengi desenli çift kişilik taç nevresim takımı modelleri en çok beğenilen nevresimlerden biri..
Taç nevresim desenlerinde, zebra desenleri üzerine kırmızı gül motiflerini kondurmuş ve çok şık çift kişilik nevresimler tasarımı elde edilmiş. Sevgililere özel taç nevresim takımı yeni sezonda çok tercih edilen hediyelik eşyalardan bir tanesi.
Pembe zemin üzerine kırmızı güllerle dizayn edilen taç nevresim modeli,sanki çiçek bahçesini yatak odanıza getiriyor.
Taç çift kişilik nevresim modelleri desenli ve yeni sezon ürünleri.
Desenli taç nevresim tasarımları çift kişilik yeni modeller olarak kataloglarda yer alıyor.
Kırmızı taç nevresim çift kişilik modelleri ve kırmızı gül desenli taç nevresimler, sevgililer gününe özel tasarımlar olarak üretilmiştir.
Zebralı taç nevresim modeli çift kişilik ve çok şık bir tasarım.

Read more >>

Lüks Yatak Odası Takımları, Yatak Odası Dekorasyonları

3 yorum
Yeni model yatak odası takımları ve en lüks yatak odaları, kırmızı siyah ve siyah beyaz olarak, mobilya kataloglarında, yeni sezon ürünleri olarak odalarımıza renk katmayı bekliyor. En lüks yatak odası modelleri, çok lüks yatak odası takımları 2012 trend mobilyaları artık hem rengarenk hemde çok lüks yatak odaları, sizinde aradığınız modellerden diye düşünüyorsanız eğer, sizler için seçtiğimiz en şık yatak odalarından birini tercih edebilirsiniz. Mobilya dünyasında ki en lüks yatak odaları ve birbirinden farklı yatakodası takımları yeni sezonda mobilya modasında yer alıyor. En lüks kırmızı siyah yatakodaları ve beyaz siyah yatak odası tasarımları fiyatları her kese ve her keseye uygun kampanyalarla satışları devam etmektedir. Lüks yatak odaları, Yeni model yatak odaları..


Beyaz siyah yatak odası takımı modeline kırmızı aksesuarlar da ayrı bir hava katmış. Çok modern yatak odaları  siyah beyaz
olarak, yatak odalarınıza renk katmaya devam ediyor.
Kahverengi zemin üzerine çok yakışan, gri, bej rengi yatak odası modeli çok lüks ve en trend mobilya örneği dir.
Siyah bir yatak odası modeli, vişne rengi oda dekorasyonuna o kadar yakışmış ki anlatamam. Çok lüks  siyah, vişne rengi yatak odası dekorasyon modeli, muhteşem gözüküyor.
Turuncu ve kahverengi yatak odası takımı 2012 yeni sezon mobilya modelleri olarak, yatak odalarımıza  güzellik katıyor.
Kırmızı ve gri yatak odası dekorasyonunda, kahverengi yatak odası takımı, çok modern ve  hoş
bir dekorasyon havası katmış.


Mobilya tasarımlarında artık, yuvarlak yatak odası modelleri modası, ev dekorasyonuna zenginliği ve lüks  görünümleri de  katmaya devam ediyor. Beyaz siyah yuvarlak yatak odaları modeli ile yeni mekanlarınıza şıklık ve zerafet katıyor.

Ahşap tasarımlı yatak odası takımları, ev dekorasyonunda çok özel mobilya grubu olarak, hayatımızda da  özel bir yeri vardır. Ahşap yatak odaları modelleri, kullanımı ise hem uzun ömürlü hemde sadeliği ve şıklığı da yatak odaları dekorasyonuna doğallığı da beraberinde getiriyor.

Read more >>

Salonlar İçin Taç Perde Dizaynı

29 Ocak 2012 Pazar 0 yorum
Taç perde modelleri yeni mekanlarınıza ve salon dekorasyonuna güzellik ve zenginlik katmaya yine devam ediyor. Yeni model taç perdeler salonlar için dizayn edilmiş perde renkleri ve desenleri, sizinde tarzınıza ve zevkinize hitap ediyorsa, perdelerinizi yenilemeye ne dersiniz. Taç perdeler salon dekorasyonuna yepyeni bir renk katacaktır. Ev dekorasyonunda perdelerin önemi çok büyüktür. Salon mobilyalarına en uygun perdeleri taç perde koleksiyonunda bulabilme şansınız mutlaka vardır. Yeni sezon taç perdeleri, her mekana ve her tarza hitap ediyor. En yeni model perde çeşitleri taç tekstil kataloğunda yer almaktadır. Taç,Taç perdeler, taç perde,TAÇ PERDE MODASI, yeni perde modelleri taç,la daha güzeldir..

Salon dekorasyonuna tamamen modern ve şık bir zenginlik katan taç perdeleri, mobilyalarınıza ve duvar, zemin renklerine en uygun perde renkleri ile çok lüks salon dizaynı elde edebilirsiniz.. Taç perdeleri evlerinizi güzelleştirmeye devam ediyor.                                                                                                                                                                    

Toz pembe taç perde modelleri bu salon dekorasyonuna çiçek bahçesi gibi güzellik katmış, Ayrıca taç perdeler renk, renk  ve desen, desen salonları güzelleştirmeye devam ediyor taç perdeler..
Beyaz zemin ve beyaz duvar renkleriyle bir bütün olan, taç beyaz salon perdeleri, mavi renk duvarlarla bir saray odası gibi
göz kamaştırıyor.

Doreli siyah salon taç perde modeli ise sarı renkli salona çok zengin ve lüks bir hava katmış.

Salonlara farklı ve modern bir hava katan bordo renkli püsküllü taç salon perdeleri çok hoş bir salon dekorasyonu sergilemiş.                  
Salonlar için kırmızı desenli taç perde modelleri, sevginizi ve aşkınızı beraberinde her yaşatan bir renk, kırmızı perdelerde gizemli değilmi sizce de?

Read more >>

2012 Yeni Model Dantelli, Dekolteli Gelinlik Modelleri

22 Ocak 2012 Pazar 0 yorum
Krem rengi gelinlikler de gelinlerin tarzı haline geldi. Dantelli krem rengi gelinlikler ve dantelli beyaz gelinlik modelleri, farklı gelinlikler artık gelin adaylarının ilgisini daha çok çekmeye başladı. Kuyruklu dekolteli gelinlik modelleri yeni sezonda çok ilgi gören gelinlikler arasında yer almaktadır. Yeni moda dantelli,swarovski taşlı gelinlik modelleri, daha çok tercih edilen gelinlikler olarak biliniyor. Yeni model beyaz gelinlikler kabarık ve kalın askılı olarak tam bir moda haline geldi. Göğüs dekolteli dar kesim gelinlik modelleri de en çok aranan modeller arasında görülmektedir..


Dantelli gelinlikler gardenya tasarımı ile çok şık olmuş. Yeni model gardenya dantelli gelinlik modelleri straplez tasarımları  mükemmel dizayn edilmiş.
Göğüs dekolteli kabarık gelinlik modeli, en çok tercih edilen gelinlik modeli dir.
Swarovski taşlı straplez, kabarık gelinlik modelleri krem rengi bu yıl moda haline geldi. Krem rengi gelinlik modelleri, kabarık ve straplez tasarımlar 2012 nin en trend gelinlikleri dir.
Tek askılı sade gelinlik modeli dökümlü eteği ile rüzgar gibi esiyor.
Kalın askılı kuyruklu gelinlik modelleri gelin adaylarının hayalini süsleyen, son moda gelinlikleri dir.
Kalın askılı dekolteli kuyruklu gelinlik modeli beyaz kuğu gibi göz kamaştırıyor.

Read more >>

Yeni Model Timberland Bot Çeşitleri

19 Ocak 2012 Perşembe 0 yorum
Timberland kışlık botları ve ayakkabı modelleri rengarenk ve bol çeşitleri ile timberland ayakkabı, bot markasında, adını dünyaya duyurabilen Timberland kalitesi ve eşssiz farklı tasarımları ile farkını her zaman fark ettiren, Timberland botları ve kışlık ayakkabı modelleri ile ayakkabı koleksiyonunuzu zenginleştirebilirsiniz. Yeni model kışlık bot modelleri ve fiyatları her keseye göre uygun. Yeni sezon timberlend kışlık bot çeşitleri, taba rengi botlar, kırmızı bot modelleri, bordo timberland botları, beyaz bot modelleri, siyah deri timberland botlar, ama hepsi timberland marka botlar sizin tarzınız, sizin markanız timberland en şık ayakkabı ve bot modelleri, son moda kışlık botlar timberland satış mağazlarında..


Timberland kırmızı bot modelleri kış trendleri timberlend kataloğu.

Gri timberland bot modeli, iç tasarımı ile dış görünümünün nekadar çok uyumlu bot modeli olması dikkat çekmektedir.

Timberland bordo bot modeli kış sezonuna yakışır, en güzel marka genç kız botları 2012.

Kırmızı timberland kışlık bot modeli yeni sezon ürünü.

Timberlant beyaz kışlık bot, beyaz ayakkabı modasını buradan takip edebilirsiniz.
Sarı kahve kışlık bot Timberlant tasarımları bu sezon da en trend kışlık botları  hep  birlikte görelim.
Timberland erkek bot modelleri, kışlık ayakkabı bot koleksiyonuna, taba rengi erkek botunu da ekleyebilirsiniz..

Read more >>