Gelin Başı, Tacı, Gelin Saç Modelleri

25 Aralık 2011 Pazar 0 yorum
Gelinler düğün gününe özel farklı saç modelleri ve ilginç gelin başı tasarımları araştırırlar bir süre. Dağınık topuzlar, dağınık gelinbaşı saç modelleri, gelin saçı örgülü topuzlar, örgülü gelin saç modelleri, Gelin başı yeni saç modelleri, En yeni saç stilleri, gelinlerin yeni saç modelleri, en son moda gelin başı topuz modelleri, yeni sezon gelin saç modelleri, gelinler için tasarlanmış en güzel saçlar ve gelinbaşı, gelin taçları, gelin topuz örnekleri ve resimleri 7den70emoda.blogspot sayfalarında yer almaktadır. Gelin taçları beyaz güllerle ve kurdeleden yapılmış çiçeklerle gelinbaşı tasarımı 2012 modası..


Gelin başı topuzları, gelin saçı topuz modellerinde yandan örgülerle özel gününüze farklılık katabilirsiniz.

Gelin saçlarında, gelinler düğün gününe özel en güzel saç modellerini daha önceden belirleyip, saçlarını en güzel gelin başı olarak yaptırırlar. Bu, gelin başı dağınık saç modeli, gelinliğe uygun en güzel beyaz çiçeklerle bandaj olarak arkaya doğru bağlanmış gelinin saçları.

Gelin topuzunda kurdeleden yapılmış çiçeklerle gelin tacı yapılmış. Kudelalı çiçekli gelin tac, bu gelinin yüzüne ve topuz saçına çok yakışmış.

Gelin başı, gelin topuzları sade ve beyaz çiçeklerle gelin tacı modeli yapılmış. Kabarık gelin topuzu beyaz kurdela taçlarla çok modern ve şık duruyor.

Taşlı yıldızlarla gelin tacı, gelinin saçlarında çok muhteşem durmuş.


Beyaz boncuklarla ve taşlarla çok muhteşem bir gelin başı yapılmış. Gelin başı gelin topuzu beyaz boncuklarla bir başka güzel olmuş.

Taşlı mücevherlerden gelin taçları, bu geline çok yakışmış. Birbirine geçirmeli gelin topuzu pırlantalı taşlarla çok şık gelin başı tasarlanmış.

Read more >>

Bootie Sonbahar Kış Koleksiyonu Bayan Bot Modelleri

24 Aralık 2011 Cumartesi 0 yorum
Sonbahar kış koleksiyonu Bootieler, bayan bot modelleri ve yeni sezon ürünleri ile ayakkabı koleksiyonunuza bir yenisini daha eklemeye nedersiniz. En yeni model süet bayan botları arkadan fermuarlı, yandan kemerli ve yandan fermuarlı platformlu yüksek topuklu çok şık bayan bot ve ayakkabı çeşitleri son moda bootieler 2012 modası. Platform tabanlı yüksek topuklu fantazi bot modelleri siyah, kırmızı, v,şne rengi platformlu abiye bayan botları, pembe platformlu bayan kışlık bot çeşitleri, yeni model swarovski taşlı platformlu bayan bot modelleri, yüksek topuklu rugan bot modelleri, rugan platformlu fantazi bot modellerini de giyebileceğiniz her mekanda ve her yerde kullanabileceğiniz çok şık tasarımlı botları, kıyafetlerinizle kombine edebilmek çok daha kolay olacaktır. Çünkü spor tarzı kışlık botları kombinelemek çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Son moda süet ve deri bootie modelleri ile kışa başlamak huzur verir.


Arkadan fermuarlı kahverengi rugan bayan bot modelleri rengarenk ve çeşit çeşit desenleriyle sizlere özel kısa kışlık botlar.
Gizli platformlu bayan pembe bot modelleri süet ve son trend bot çeşitleri bootieler 2012 modası.

Yüksek platformlu fantazi bayan ayakkabı modelleri, gül motifleriyle daha çok abiye ayakkabı tarzını yakalamış. Arkadan bağcıklı çiçekli, platformlu fantazi vişne rengi ayakkabılar ve krem rengi platformlu arkadan bağcıklı fantazi bayan ayakkabı modeli çok şık ve zarif tasarımlar.

Yüksek topuklu platformlu kışlık bayan bot modelleri, her kış olduğu gibi bu kış sezonunda da rengarenk ve çok çeşit modelleriyle ayakkabı koleksiyonunuzu zenginleştirebilirsiniz.


Paris modası siyah deri bayan bootie modelleri kırmızı tabanları ile daha çok dikkat çekmeketedir. Ünlü bayan sanatçılarında giydikleri yandan fermuarlı kısa bot modelleri şimdi daha çok moda haline gelmiştir.

Ayak bileğindeki yarım bot modelleri bayanların en çok tercih ettikleri son moda siyah bot modelleri bootie çeşitleri.

Platformlu çok yüksek topuklu, ünlülerinde giydikleri kışlık bootie çeşitleri leopar desenli ve rengarenk model model bootieler.

Yanlardan kemerli süet bootie bayan bor modelleri bu kış çok renkli ve son moda modern bayan botları 2012 modası.

Bootie modelleri platformlu mor yüksek topuklu bayan bot modelleri ayakkabı koleksiyonunuza renk katacaktır.

Swarovski taşlı bootie bayan bot modelleri kalın topuklu ve bu yılın modası, yeni siyah bot tasarımları bootieler.

Read more >>

DüzTaban Deri Dizüstü Bayan Çizme Modelleri

5 Aralık 2011 Pazartesi 0 yorum
Deri kışlık bayan çizmeleri düztaban ve dizüstü uzun çizme tasarımları yeni sezon ürünleri en yeni modelleriyle, ayakkabı dolaplarınıza yavaş yavaş girmeye hazılanıyor bu şık son moda çizmeler. Yeni model bayan uzun deri çizme modelleri ile bir kış boyunca ayaklarınızı soğuktan koruyacak ve su geçirmeyecektir. Yeni sezon kışlık dizüstü bayan çizme modelleri gri deriden ve siyah deri bayan çizmeleri hem kaliteli hemde son moda diz üstü deri bayan çizme çeşitleri bir kışboyunca sizleri yalnız bırakmayacaktır.


Dizüstü düz taban deri çizmeler, yüksek topuklu giyemeyenler için çok şık uzun siyah deri bayan çizmeleri son moda tasarımları.

Siyah deri uzun düztopuklu çizmeler kış modası bayan ayakkabı koleksiyonunda en yeni modelleri indirimli fiyatları ile sizleri beklemekte.

Az topuklu beyaz deri bayan çizme modeli 2012 modası şık çizmelerden biri.

Gri deri uzun bayan çizme modelleri düztaban son moda tasarımı yeni yılda en trend çizmeler olarak kalacaktır.

Diz üstü deri bayan kışlık çizme modellerini, sizlerde ayakkabı koleksiyonuna eklemeyi istemezmisiniz.

Az topuklu uzun gri bayan çizmesi, önümüzdeki uzun yıllarda modası geçmeyecek çok şık deri çizmeler arasında yer almaktadır.

Read more >>