Yeni Moda Dantelli Straplez İşlemeli Gelinlik Modelleri

3 Kasım 2011 Perşembe
En yeni model straplez kabarık gelinlikler ve dar kesim kuyruklu şık gelinlik modelleri gelin adaylarının hayallerini süsleyen gelinlikler olduğunu şimdi bu sayfamızdaki, son moda gelinlikleri gördüğünüzde işte budur aradığım gelinlik diyeceksiniz. Son trend dekolteli fantazi yeni model gelinlik modelleri 2012 yılı için hazırlanan birbirinden şık gelinlikler bunlar. En yeni model kuyruklu straplez gelinliklerde iki parça eteği işlemeli gelinliklerde bu senenin yeni trendleridir. Swarovski taşlarla işlenmiş straplez kuyruklu gelinlikler de gelin adaylarının hayallerini süsleyen kuğu beyaz gelinlikler ve krem rengi işlemeli iki parça dar kesim gelinlik modelleridir. Krem rengi kabarık straplez gelinlik modelleri 2012 yılında gelinlikçilerde ve modaevinde vitrinleri süslemeye devam edecektir.


Dar kesim dantelli gelinli modelinde straplez kesim modası, kabarık tül bolerosu oldukça modern bir görünüm vermiş bu gelinliğe.

Swarovski taşlı askısıyla saten kabarık gelinlik modeli tek parça yeni model gelinlikler örneğidir.

Kuyruklu dar kesim gelinlikte göğüs dekolteleri şıklığını bir kat daha artırmış bu modern tasarımlı gelinlikte. Kat kat eteğiyle muhteşem gelinlik kuğu gibi bembeyaz.

İşlemeli eteğinin üzerine saten katlarıyla dar kesim gelinlik modeli tasarlanmış olan iki parça gelinlikte işlemeli strapleziyle göz dolduran son moda gelinlik muhteşem bir tasarım..

Bonno Erdal işlemeli kabarık gelinlikleri beyaz kuğular gibi sanki. İşlemeli kabarık kalın askılı gelinlik modeli,2012 senesinin en çok aranan gelinlik modellerinden olacaktır. BONNO ERDAL dekolteli fantazi gelinlik modelleri en yeni örnekler, ve fiyatlarıyla sitemizde bulabilirsiniz.

Krem rengi tüllü gelinlik modelinde straplez taş işlemeleri ve uzun duvağı ile göz kamaştıracak kadar modern gelinlik modelidir.

Mini straplez fantazi gelinlik modeli üç katlı eteğiyle ilginç bir tasarımdır. Farklı gelinlik modelinde üç katlı mini etekli ve straplez tasarımlı gelinlik bu senenin modası dır.

Swarovski taşlarla işlenmiş iki parça straplez gelinlik çok modern ve zarif gelinliklerden birtanesidir.

Dantel straplez gelinlikte sırt dekoltesiyle çok zarif bir gelinlik modeli sergilenmiş ve saten kuyruklu eteğiyle bütün dikkatleri üzerine toplayan bu gelinlik papatyalar gibi muhteşem.

Saten straplez gelinlik modelinde uzun kollu bolerosu ile uyumlu bir kombine tasarlanmış, saten straplez gelinlikte.

Kabarık pembe tüylü boyundan askılı gelinlik modeli. En yeni model kabarık pembe tüylü dekolteli gelinlik modeli şık ve zarif bir tasarım.

İki parça swarovski taşlı kabarık gelişnlik modelleri gelin adaylarının hayalindeki en güzel moda gelinliklerdir. Son moda straplez swarovski taş süslemeli modern gelinlikler.

0 yorum:

Yorum Gönder