Bebek Örgüleri, Kız Bebek Baharlık Elbisesi Örnekleri

25 Kasım 2011 Cuma
Bebek örgüleri Derya baykal tasarımlarından derlediğimiz en güzel kız bebek elbiseleri örneklerini, siz değerli anneler ve anneadayları ile paylaşabilme mutluluk verecektir bizlere. Derya Baykal örgü örneklerinde,nako ile örülmüş iki şişle örülmüş elbise örnekleri ve tığ örgülerinden işlenmiş kız bebek örgü elbiseleri ve modelleri de sonbahar bebek modası olarak özenle hazırladığımız, çok özel kız bebek örgülerindenyeni model derya baykal elbiseleri şimdi ise çok moda. Yeni moda bebek örgüsü baharlık ve kışlık elbise modelleri de örgü severlerin gözdesi elbise örneklerini gelin hep birlikte görelim sevgili hanımlar..


Türkan şoray kirpiği örnekli beyaz örgü bebek elbisesi mor renk tasarımı da çok yakışmış beyaz elbiseye. Derya baykal kız bebek örgüsü, baharlık örgü elbiseler beyaz ve mor renk nako kız bebek örgü elbisesi modeli de eteğine kondurulan motiflerle kız bebeklerinize çok yakışabilecek muhteşem elbiselerden son moda bebek örgüsü trendleri..

Beyaz tığ örgüsü kız bebek elbise örneği bahçıvan askısı ayrı bir hava katmış.

Tığ ile örülen derya baykal yeşil kız bebek örgü elbiseleri boyundan bağlamalı modeli de çok yakışmış bu örgü yeşil elbiseye.

İki şişle işlenen kahverengi örgü kız bebek elbise modeli, kırmızı çiçekler örgü bebek elbisesi ceplerinde çok zarif çiçek aksesuarı gibi durmuş.

Tığ örgüsünden ebrulu iplerle örülerek kız bebeklerinize kışlık ve baharlık örgü elbiseler sizlerde örmeyi düşünürseniz, tığ örgüsü bilenlere ebrulu kız bebek elbisesi örneği çok şık örgülerarasında yer almaktadır. pembe fiyonklu ebrulu kız bebekpatik örneği modeli de elbiseye takım olarak kullanılır.

Kız bebek örgüsünde tığ işi file etekli pembe örgü elbise modeli, çiçek demeti süsleriyle çok hoş cici kız elbisesi örülmüş.

0 yorum:

Yorum Gönder