İnegöl Mobilyaları Mutfak Köşe Takımı Modeller

28 Kasım 2011 Pazartesi 0 yorum
İnegöl mutfak köşe takımı modelleri ve yeni tasarımları rengarenk model model inegöl mutfak takımları ile sizlerde evlerinizi güzelleştirmeyi düşündünüzmü hiç. Yeni sezon mutfak köşe takımları ve renkleri, desen desen mutfak mobilyaları, her anlamda bir muhteşem inegöl mobilya katalogları görmeye değer. En trend mutfak köşe takımı örnekleri ahşap masaları ve rengarenk mutfak perdeler de mutfak köşe takımlarını tamamlayan birer aksesuar olarak da düşünebiliriz. En şık mutfak köşe takımları ve modern lüks mutfak mobilya modelleri de mutfaklarınıza güzellik ve zerafet, sizlerede huzur ve rahatlık veren en güzel mobilyalarınız olsun. İNEGÖL muttfak mobilyaları köşe takımları 2012 yeni sezon..


İnegöl mutfak köşe takımı modellerinde, kırmızı mutfak perdeleri ile, kırmızı  mutfak sandalyelerinin renk uyumu çok hoş bir hava katmış mutfak dekorasyonuna.

İnegöl çiçekli mutfak köşe takımı, parkezeminle çok muhteşem olmuş. Yeşil mutfak perdeleri de yeşil sandalye ile uyumu yakalamış, yeni mutfak mutfak dekorasyonuna renk katmış yeşil perdeler ve beyaz mutfak masası.

Yeşil mutfak köşe takımları yeşil perde ile çok modern mutfak dekorasyonu tamamlanmış. Mutfak yeşil stckerları da, yeşil köşe takımı modellerine son derece uyumlu ve modern bir mutfak dekorasyonu tamamlanmış.

Mor renkli inegöl köşe takımı ile çok şık mutfak dekorasyonu elde edilmiş.

Mutfak dekorasyonlarında köşe takımları renkleri ve modelleri, mutfak duvar ve zemin renklerine uygun olmasına dikkat etmeliyiz. Mutfak mobilyaları ile mutfak dekorunun uyumu göz zevkine de hitap edebilmelidir.

İnegöl mobilya köşe takımı modeli, yeni model mutfak köşe takımları tasarımında ahşap masaları ve ahşap sandalye modelleri ile mutfak dekorasyonlarına güzellik katabilirsiniz.

Read more >>

Bebek Örgüleri, Kız Bebek Baharlık Elbisesi Örnekleri

25 Kasım 2011 Cuma 0 yorum
Bebek örgüleri Derya baykal tasarımlarından derlediğimiz en güzel kız bebek elbiseleri örneklerini, siz değerli anneler ve anneadayları ile paylaşabilme mutluluk verecektir bizlere. Derya Baykal örgü örneklerinde,nako ile örülmüş iki şişle örülmüş elbise örnekleri ve tığ örgülerinden işlenmiş kız bebek örgü elbiseleri ve modelleri de sonbahar bebek modası olarak özenle hazırladığımız, çok özel kız bebek örgülerindenyeni model derya baykal elbiseleri şimdi ise çok moda. Yeni moda bebek örgüsü baharlık ve kışlık elbise modelleri de örgü severlerin gözdesi elbise örneklerini gelin hep birlikte görelim sevgili hanımlar..


Türkan şoray kirpiği örnekli beyaz örgü bebek elbisesi mor renk tasarımı da çok yakışmış beyaz elbiseye. Derya baykal kız bebek örgüsü, baharlık örgü elbiseler beyaz ve mor renk nako kız bebek örgü elbisesi modeli de eteğine kondurulan motiflerle kız bebeklerinize çok yakışabilecek muhteşem elbiselerden son moda bebek örgüsü trendleri..

Beyaz tığ örgüsü kız bebek elbise örneği bahçıvan askısı ayrı bir hava katmış.

Tığ ile örülen derya baykal yeşil kız bebek örgü elbiseleri boyundan bağlamalı modeli de çok yakışmış bu örgü yeşil elbiseye.

İki şişle işlenen kahverengi örgü kız bebek elbise modeli, kırmızı çiçekler örgü bebek elbisesi ceplerinde çok zarif çiçek aksesuarı gibi durmuş.

Tığ örgüsünden ebrulu iplerle örülerek kız bebeklerinize kışlık ve baharlık örgü elbiseler sizlerde örmeyi düşünürseniz, tığ örgüsü bilenlere ebrulu kız bebek elbisesi örneği çok şık örgülerarasında yer almaktadır. pembe fiyonklu ebrulu kız bebekpatik örneği modeli de elbiseye takım olarak kullanılır.

Kız bebek örgüsünde tığ işi file etekli pembe örgü elbise modeli, çiçek demeti süsleriyle çok hoş cici kız elbisesi örülmüş.

Read more >>

Adidas Bayan Spor Converse Ayakkabı Çeşitleri

11 Kasım 2011 Cuma 0 yorum
Adidas marka bayan ayakkabı modelleri en yeni modelleriyle 2012 yılında da ayakkabı koleksiyonuna eklemeyi düşündüğünüz, adidas converseleri ve adidas spor bayan ayakkabı çeşitleri yine bu sezonda vitrinlerde rengarenk ve model model adidas ayakkabılarını görebileceksiniz. Yeni sezon adidas marka spor ayakkabı modelleri ve adidas bayan converse modelleri adidas ayakkabı mağazalarında satışları devam etmektedir. Marka bayanlar için spor ayakkabıları ve converse modelleri yeni model yürüyüş spor ayakkabı modelleri yine adidas markasıyla ayaklarınız rahat etmeye uzun bir süre devam edecektir. Adidas satış noktaları Adana, Adidas Ankara. Adidas İstanbul, Adidas İzmir satış bayileri, Adidas satış noktaları Antalya illerindeki bütün adidas ayakkabıları yeni sezon ürünleriyle sizleri buluşturduk. Adidas bayan ayakkabı modelleri, Adidas ayakkabı firmaları..


adidas bayan ayakkabı modelleri beyaz renkli spor ayakkabıları yürüyüş ayakkabısı olarak da kullanabilirsiniz.

Adidas converse modelleri bayan ayakkabıları yeni tasarımlardır.

Adidas marka siyah beyaz çizgili bayan converse ayakkabı modelleri, ayak rahatlığınız için en şık ayakkabıları ve converseleri adidas mağazalarında bulabilirsiniz.

Kırmızı beyaz çizgili adidas bayan converse modeli son moda bayan ayakkabı koleksiyonunda yer almaktadır.

Adidas converseleri mavi mor renkli bayan adidas converse modelleri arasında bulunmaktadır.

Pembe çizgili adidas siyah spor ayakkabı bayanlar için rahat ve şık yürüyüş ayakkabılarından yeni örnekleri bu senenin modası.

Adidas marka bayan babet ayakkabıları beyaz gül kurusu bayan babet çeşitleri adidas satış noktalarında bulunmaktadır

Adidas yeşil spor bayan ayakkabı modeli 2012 senesinde de en çok aranan moda ayakkabı olacaktır.

Read more >>

Gold Riverdlerle Süslemeli Platformlu Fantazi Ayakkabılar

7 Kasım 2011 Pazartesi 0 yorum
Platformlu fantazi bayan ayakkabılarını gold riverdlerle süslenmiş, çok farklı şık bir ayakkabı koleksiyonu hazırladık siz değerli bayanlar için. Parlement mavisi gold riverd süslemesi tasarımlı son moda fantazi bayan ayakkabıları daha uzun yıllar ayakkabı kataloglarında görebileceğimiz modern süslü ayakkabı modelleri dir. Gece mavisi platformlu yüksek topuklu bayan abiye ayakkabı çeşitlerine, bu sayfamızda da yer vermeye çalıştık. Yüksek platformlu topuklu gece mavisi bayan ayakkabıları bu yılın trend bayan ayakkabılarıdır. Yeni model parlement mavisi platformlu yüksek topuklu kadın ayakkabıları, yılın moda ayakkabıları olarak 2012 senesinde de bayan ayakkabı koleksiyonlarında kalmaya devem edecek kadar son moda ayakkabı modelleridir.


Platformlu yüksek topuklu fantazi mavi ayakkabı modeli, özel bir gün için çok ideal bir süslü mavi ayakkabı tercih edebilirsiniz.

yüksek platformlu gece mavisi fantazi ayakkabı gösterişli şık bir tasarım olduğu kadar kaliteaçısından ve ayak rahatlığı da son derece düşünülmüş şık son moda mavi bayan ayakkabısı.

Yeni trend platformlu gold riverdlerle süslenmiş parlement mavisi abiye ayakkabı modeli bu yılın en şık ayakkabı modası dır.

Gold riverdlerle süslemeli yüksek topuklu platform beyaz ayakkabı modeli. Yeni sezon platformlu yüksek topuklu beyaz fantazi bayan ayakkabısı özel günler için tercih edebileceğiniz mükemmel şık bir ayakkabı örneğidir.

Platformlu ayak bileğinden bantlı gece mavisi abiye ayakkabı en son moda bayan ayakkabı koleksiyonunda yer almaktadır.

Özel bir geceye hazırlanıyorsanız eğer, parlement mavisi platformlu yüksek topuklu süslü bir ayakkabı seçebilirsiniz.

Siyah platformlu yüksek topuklu fantazi süslü bayan ayakkabı modelini düğün gecelerinde yada iş toplantılarında veya yemek davetlerinde giyebileceğiniz son trend platformlu ayakkabı modelleri dir.

Son derece şık modern tasarımlı platformlu yüksek topuklu gece ayakkabısı modellerini gold riverdlerle süsleyerek gösterişli fantazi ayakakkabı elde edilmiş.

Read more >>

Yeni Moda Dantelli Straplez İşlemeli Gelinlik Modelleri

3 Kasım 2011 Perşembe 0 yorum
En yeni model straplez kabarık gelinlikler ve dar kesim kuyruklu şık gelinlik modelleri gelin adaylarının hayallerini süsleyen gelinlikler olduğunu şimdi bu sayfamızdaki, son moda gelinlikleri gördüğünüzde işte budur aradığım gelinlik diyeceksiniz. Son trend dekolteli fantazi yeni model gelinlik modelleri 2012 yılı için hazırlanan birbirinden şık gelinlikler bunlar. En yeni model kuyruklu straplez gelinliklerde iki parça eteği işlemeli gelinliklerde bu senenin yeni trendleridir. Swarovski taşlarla işlenmiş straplez kuyruklu gelinlikler de gelin adaylarının hayallerini süsleyen kuğu beyaz gelinlikler ve krem rengi işlemeli iki parça dar kesim gelinlik modelleridir. Krem rengi kabarık straplez gelinlik modelleri 2012 yılında gelinlikçilerde ve modaevinde vitrinleri süslemeye devam edecektir.


Dar kesim dantelli gelinli modelinde straplez kesim modası, kabarık tül bolerosu oldukça modern bir görünüm vermiş bu gelinliğe.

Swarovski taşlı askısıyla saten kabarık gelinlik modeli tek parça yeni model gelinlikler örneğidir.

Kuyruklu dar kesim gelinlikte göğüs dekolteleri şıklığını bir kat daha artırmış bu modern tasarımlı gelinlikte. Kat kat eteğiyle muhteşem gelinlik kuğu gibi bembeyaz.

İşlemeli eteğinin üzerine saten katlarıyla dar kesim gelinlik modeli tasarlanmış olan iki parça gelinlikte işlemeli strapleziyle göz dolduran son moda gelinlik muhteşem bir tasarım..

Bonno Erdal işlemeli kabarık gelinlikleri beyaz kuğular gibi sanki. İşlemeli kabarık kalın askılı gelinlik modeli,2012 senesinin en çok aranan gelinlik modellerinden olacaktır. BONNO ERDAL dekolteli fantazi gelinlik modelleri en yeni örnekler, ve fiyatlarıyla sitemizde bulabilirsiniz.

Krem rengi tüllü gelinlik modelinde straplez taş işlemeleri ve uzun duvağı ile göz kamaştıracak kadar modern gelinlik modelidir.

Mini straplez fantazi gelinlik modeli üç katlı eteğiyle ilginç bir tasarımdır. Farklı gelinlik modelinde üç katlı mini etekli ve straplez tasarımlı gelinlik bu senenin modası dır.

Swarovski taşlarla işlenmiş iki parça straplez gelinlik çok modern ve zarif gelinliklerden birtanesidir.

Dantel straplez gelinlikte sırt dekoltesiyle çok zarif bir gelinlik modeli sergilenmiş ve saten kuyruklu eteğiyle bütün dikkatleri üzerine toplayan bu gelinlik papatyalar gibi muhteşem.

Saten straplez gelinlik modelinde uzun kollu bolerosu ile uyumlu bir kombine tasarlanmış, saten straplez gelinlikte.

Kabarık pembe tüylü boyundan askılı gelinlik modeli. En yeni model kabarık pembe tüylü dekolteli gelinlik modeli şık ve zarif bir tasarım.

İki parça swarovski taşlı kabarık gelişnlik modelleri gelin adaylarının hayalindeki en güzel moda gelinliklerdir. Son moda straplez swarovski taş süslemeli modern gelinlikler.

Read more >>