Crystal Tasarımlı Salon Avize Modelleri

30 Ekim 2011 Pazar 0 yorum
Criystal avize modellerinde en yeni trend tasarımlar gösteriye çıkmış bugün. Ev dekorasyonları için birbirinden şık crystal taşlı avize modelleri ve fiyatları her bütçeye uygun fiyatlarla, evinizi avizelerle donatmaya hazırmısınız. Büyk salonlar için crystal taşlarla bezenmiş çok lüks avize modellerine de yer vermeye çalıştık. Salon avizeleri boncuk boncuk dizilmiş criystal taşlarla gösterişli avize örnekleri sergilemeyi istedik. Eğer odanız veya salonunuz küçük ise, küçük avizeler tercih etmek daha doğru olacaktır. Salon büyük ise, kacaman salkım saçak avizeleri de tercih edebilirsiniz. Muhteşem crystal salon avize örnekleri, sayfamızda da görüldüğü gibi, hayal ettiğiniz avizeler bunlarsa eğer, çok aramaya gerek kalmadan biz sizin en yakınınıza getirdik, tercih sizin..



Ev dekorasyonlarında son moda crystal salon avize modelleri tercih edersiniz, ayrıca büyük salonlar içinde oldukça gösterişli ve büyük crystal avizeleri seçmek daha doğru olacaktır.
Crystal taşlarla modern ve gösterişli büyük avizelere de yer verdik bu sayfamızda. En yeni model crystal büyük salon avizeleri yeni resimleri

Criystal taşlarla boncuk boncuk dizilmiş halkalarla gösterişli ihtişamlı avize modeli salonlarınızda kullanmayı sizde düşünmezmiydiniz.

crystal tasarımlı mumlu avize modelleri, yeni salon dekorasyonları için farklı avize örneklerini birlikte görelim.

Criystal kare avize modeli yeni sezon. Son trend kare crystal salon avizesi modelleri.

Yeni model salon avizesi örnekleri ve çeşitleri 2012 yeni avize trendleri


Baloncuklu avize modeli, en yeni model salon avizesi örneği. criystal baloncuklarla şeffaf çubukların buluştuğu muhteşem farklı avize modelleri.
Çiçek demeti gibi criystal salon avize modeli yepyeni farklı avize modelleridir.

Kuş yuvası figürlü salon avizesi farklı tasarımıyla benimde ilgimi çekti.



Read more >>

Pullu Boncuklu Yazma Oya Örneği Modelleri

25 Ekim 2011 Salı 0 yorum
Boncuklu pullu yazma oyaları renkli yazmalara çok yakışmış. Pullu yazma oyası örneklerinde uzun boncuklarda kullanılmış. Boncuklu oyalı yazmalar, tesettürlü hanımlar için önemli bir aksesuar ve giyim kuşamın bir parçasıdır. Rengarenk çiçekli yazmalara renkli pullardan işlenmiş oya modelleri işlenmektedir. El işleri oya yapılışlarında renkli boncuklar ve şekilli pullar da kullanılarak en güzel yazma oyaları işlenmektedir. Oya örneklerinde renkli pullar, renkli uzun boncuklarla çok güzel modern oya örnekleri işlenerek oya severlerin beğenisine sunulmuştur..


Tığ işi yazma öyası modelleri renkli iplerle işlenerek çok şık oyalı yazmalar yapılabilir.

Renkli pullarla yapılan yazma oya örnekleri pembe yazmaya çok güzel yakışmış.

Pembe ve mor pullar çiçekli yazmaya çok şık bir görünüm vermiş.

Gri siyah boncuklar ve pullarla işlenen yazma oyası, gri yazmaya muhteşem yakışmış

Mor ve mavi laleli pullar uzun boncuklarla işlenmiş bu yazma oya modeli tesettürlü bayanların çok beğeneceği, boncuklu pullu oya örneği yapılmış.



Read more >>

Kışlık Örgü Bayan Hırka Modelleri Yeni Sezon

23 Ekim 2011 Pazar 0 yorum
Bayan giyim modasında yer alan kışlık örgü hırkalar, tığ örgüleri ve iki şişle örülen son moda örgüleri sunmaya çalışalım birazda. Yeni model bayan örgüleri, Derya Baykal Kışlık örgüleri bayan örgü hırka örneklerinin en yeni modellerini derledik sizler için. Bayan giyim modasında farklı örgüler ve ilginç elörgüleri yapılışlarında uzun kadın hırkaları ve kısa örgü hırka örneklerinin yeni resimlerini bu kış sezonu için hazırladık. En yeni örgü örneklerini bayan giyim modasında görmeyi sizde isterseniz eğer bir önceki sayfalarımızda ve daha sonraki sayfalarımızda yine sizlerle paylaşabiliriz değerli hanımlar. El örgüleri örgü kadın hırkaları, 2012 model hırka örnekli çeşitlerini bu kış, bayan giyim yeni koleksiyonunda bulabilirsiniz..

Derya baykal örgüleri bayan kışlık hırkası modelleri kış sezonu bayan giyim koleksiyonunda en şık hırkaları, örgü bilen bayanlar için farklı örgü örneklerini bu sayfamızda görebilirsiniz.

Tığ örgüsü bayan örgü hırkaları kış örgüleri katalogunda yepyeni bayan örgü modellerini görebilirsiniz. Mavi tığ örgüsü bayan hırka modeli farklı bir örgü tasarımı sunulmuş
Nako beyaz örgü hırka bayan örgülerinde çok konuşulacak ve beğenilen yeni örgüler arasında görülmektedir.

Tek düğmeli mor bayan hırkası kışlık örgülerin en modern örgülerindendir.

Bayan kışlık örgüsündeki ağaç örnekli kemik düğmeli bayan hırkası yeni model örgü örneklerindendir.

Gül motifli toz pembe örgü bayan hırkası 2012 modası örgü modelleridir. Çok şık pembe motifli tığ örgüsü bayan kışlık ceket örneği.

Gri Motif düğmeli bayan örgü hırka modası, modayı seven bayanlar için şık bir örgü uzun gri hırka modellerindendir.



Read more >>